Samsung 32F6400 Firmware Update
Re: Samsung 32F6400 Firmware Update
A aparut si Update nr. 1116.0 

Aha... șiiii, ce aduce nou?
Hai că-i dau și eu un update, poate mă lovește norocul și observ vre-o diferență!

Hai că-i dau și eu un update, poate mă lovește norocul și observ vre-o diferență!
Eu am versiunea 1113.0 si zic ca merge ok..... Poate ne spui si noua ce modificari sesizezi.
Multumesc frumos.
Multumesc frumos.
- dieselpower
- Interesat
Am facut si eu update de firmware la versiunea 1116.sammy wrote:Aha... șiiii, ce aduce nou?
Pana acum,singura imbunatatire drastica pe care am observat-o e la aplicatia Youtube,care inainte mergea FOARTE greu. Acum e ok.
Samsung UE32F6400 SMART TV
Re: Samsung 32F6400 Review
Ar fi util un topic sau mai multe "pinned" fie cu toate seriile importante de tv la un loc, ori pentru fiecare separat unde sa fie puse linkurile pt download actualizate si eventual cu o scurta descriere despre imbunatatirile aduse de acel update daca informatia apare de la Samsung sau din surse credibile.sammy wrote: Ce imi place este ca apar update-uri. Sper sa continue asa, pana cand ne multumesc pe deplin
Re: Samsung 32F6400 Review
Now that's a problem!emilp0pa wrote:o scurta descriere despre imbunatatirile aduse de acel update daca informatia apare de la Samsung sau din surse credibile.

In afara de niste surse de prin USA... nimic concret. Adica sunte acord sa fie cate un topic despre update-uri, linkuri, log modificari pentru fiecare model... de ex. sa fie F6400 (desi nu is convins ca un update apare pentru toate diagonalele in acelasi timp - pentru ca nici nu m-am sinchisit sa caut), fiind asa slab suportul pentru updateuri... Pardon, suport INEXISTENT. Este cea mai mare "ciuda" pe care o pot avea față de Samsung, cu toată "simpatia" față de ei.
Am updatat firmware-ul la Samsungul meu (32F6400) de la versiunea 1111 la 1116 prin usb stick (desi conectat la router nu depista versiunea noua prin procesul de check for updates al tv-ului
)
Cautand pe net sa vad ce a aduse de noul firmware 1116 am dat peste urmatoarele:
- Solves Network Connection Issue with Wireless Router.
- Improves Picture Quality.
- Solves the issue Screen Mirroring does not work.
- Solves the issue Digital Clean View does not work correctly
Avand in vedere ca lovesc aceasi problema precum alti colegi pe forum si anume cand incerci sa vizionez un clip video prin intermediul web browserului integrat (gen serialepenet.ro /vplay.ro) se opreste cam de 2-3 ori la un serial de 45 min si tot face buffering fara sa continue (unde ori dai mai in fata in clip ori faci refresh la pagina ca sa treci peste problema) am instalat noul firmware din pacate problema persista
In ceea ce previste restu de noi improvments aduse nu pot sa spun ca am observat ceva nou, dar nici nu am testat la maxim functiile

Cautand pe net sa vad ce a aduse de noul firmware 1116 am dat peste urmatoarele:
- Solves Network Connection Issue with Wireless Router.
- Improves Picture Quality.
- Solves the issue Screen Mirroring does not work.
- Solves the issue Digital Clean View does not work correctly
Avand in vedere ca lovesc aceasi problema precum alti colegi pe forum si anume cand incerci sa vizionez un clip video prin intermediul web browserului integrat (gen serialepenet.ro /vplay.ro) se opreste cam de 2-3 ori la un serial de 45 min si tot face buffering fara sa continue (unde ori dai mai in fata in clip ori faci refresh la pagina ca sa treci peste problema) am instalat noul firmware din pacate problema persista

In ceea ce previste restu de noi improvments aduse nu pot sa spun ca am observat ceva nou, dar nici nu am testat la maxim functiile
32F6400 & 46F8000
- dieselpower
- Interesat
Datorita user-ului ioany,am aflat ca a devenit disponibil update-ul de firmware 1117.
Atentie,acest update se poate face doar online,direct din TV.
Atentie,acest update se poate face doar online,direct din TV.
Samsung UE32F6400 SMART TV
Se par ca Samsung a scos firmware nou (dinou) 1118.2 (since.2 ma face sa ma gandesc what went wrong with 1)

32F6400 & 46F8000
Ar fi cazul sa mai incerc si eu un update... Poate, poate.