smart tv samsung ue32F5500 memorie

Ai o întrebare? Nu ai găsit răspunsul pe forum? Nu ştii unde să întrebi? Postează aici.
Diverse probleme şi discuţii punctuale.
Atenţie: este posibil ca întrebările să fie mutate pe topicurile corespunzătoare.
Post Reply
Petrus_16
Nou pe forum

smart tv samsung ue32F5500 memorie

Post by Petrus_16 »

Salut !Am un smart ue32F5500 de 6 luni ; in general sunt multumit,dar pe partea de net am o problema: pe un sait de filme,si anume filmehd.net,unele filme pot fi vizionate integral,iar altele se opresc cam la jumatate,cu indicatia ca nu mai este spatiu.Trebuie sa reiau toate operatiunile si de multe ori nu mai pot relua filmul exact de unde s-a intrerupt si in niciun caz in format Full.Am auzit intamplator,la un magazin Flanco,la un vanzator care parea mai dezghetat,ca se poate rezolva problema prin adaugarea unei memorii suplimentare,dar nu a stiut cum si de care..in interiorul aparatului[unde nu pot umbla fiind in garantie] sau o memorie stick intr-un port usb.Daca cineva stie,il rog sa-mi spuna;din cat am mai citit pe net,fenomenul este des intalnit.Multumesc anticipat !!!!! Petrus_16
ioany
Experimentat

Re: smart tv samsung ue32F5500 memorie

Post by ioany »

Din ceea ce stiu eu nu exista posibilitatea adaugarii de memorie ram ,aceasta fiind lipita pe placa de baza. Singura posibilitate pe care eu o cunosc e prin folosirea kitului : smart evolution kit la modelele din gama superioara.
SAMSUNG 32F6400,SAMSUNG 40F8000
sammy
Reviewer

Re: smart tv samsung ue32F5500 memorie

Post by sammy »

Ar fi o faza sa "descoperim" ca TV-urile se pot upgrada cu memorii SO-DIMM :D
Din pacate, cu toata "dezghetarea" vanzatorului... nu este posibil.
Post Reply