Subtitrare 3D (Utilizare, Conversie)

2013
alexrose
Curios

Re: Subtitrare 3D (Utilizare, Conversie)

Post by alexrose »

Semne bune seara are, dar nu chiar superbe. Astrele inca nu s-au aliniat complet :)
Am folosit 3Dsubtitler sa generez un sub/idx dintr-un srt. Apoi am adaugat idx-ul in mkv. Cu fisier extern nu functioneaza.

3D inactiv
Image

3D activ
Image

Totusi, nu tine cont de font color si nici nu uneste cele 2 stringuri. Dar pare a fi un pas inainte
samsung
Interesat

Post by samsung »

Am incercat si eu toate metodele posibile cu subtitrare 3D fara rezultat am incercat inclusiv cu subtitrare idx si sub ( subtitrarile au fost descarte in formatul sub+idx, nu transformate din srt ) sa o introduc in mkv iar rezultatul este aceelasi ca al tau : subtitrarea apare, dara apare si in stanga si in dreapta nu pe mijloc .......

Nu am gasit nici o modalitate sa vad un film 3D cu sub 3D pe playerul integrat sau prin DLNA
Samsung 3D 40F6400
alexrose
Curios

Post by alexrose »

Poate o solutie de compromis ar fi sa folosim alta culoare pt. subtitrare, un galben probabil.
Insa nu am gasit nimic prin setari ca sa schimb culoarea textului? Exista si mi-a scapat mie?
samsung
Interesat

Post by samsung »

Galben sau orice alta culoare pt ce? atat timp cat subtitrarea 3D nu e afisata corect 3D ( o singura data pe mijloc )
Samsung 3D 40F6400
alexrose
Curios

Post by alexrose »

samsung wrote:Galben sau orice alta culoare pt ce? atat timp cat subtitrarea 3D nu e afisata corect 3D ( o singura data pe mijloc )
galben pentru subtitrare 2d -
samsung
Interesat

Post by samsung »

Nu ne ajuta la nimic subtitrarea 2D atat timp cat avem televizoare 3D ! Pe mine ma deranjeaza rau un film 3D cu sub 2D.......
Samsung 3D 40F6400
alexrose
Curios

Post by alexrose »

Si pe mine la fel, am trimis iarasi un mail la suport, sa vad daca primesc un raspuns concret.
Intre timp, mai am ceva idei, revin cu un update daca reusesc ceva! :)
samsung
Interesat

Post by samsung »

Eu am vorbit prin live suport cu cei da la samsung......... degeaba, m-au pus 1. sa fac update la 1118.2 evident degeaba 2. Sa sumpar BluRay

Maine o sa le dau si eu e-mail ! Poate daca o sa dea mai multe poarsoane mail poate o sa rezolve si ei problema in viitor, problema care tin sa cred ca e din firmware, intentionat sa ne puna sa cumparat si bluray ( lucru pe care nu o sa il fac in veci )
Samsung 3D 40F6400
samsung
Interesat

Post by samsung »

Am trimis mail la suport samsung si am primit urmatorul mail :

Stimate Domnule Oprea Silviu

Va multumim pentru ca ati contactat Samsung si pentru interesul acordat produselor noastre.

Va multumim pentru timpul acordat semnalarii situatiei. Va aducem la cunostinta ca solicitarea dumneavoastra este verificata momentan. Va rugam sa asteptati un raspuns.

Cu stimă,

Oana

Echipa pentru Suport Online
SAMSUNG Relatii Clienti
Samsung 3D 40F6400
alexrose
Curios

Post by alexrose »

Eu astept asa de peste o saptamana! :)
Last edited by sammy on 25 Feb 2014, 09:01, edited 1 time in total.
Reason: Va rog, fara quote la mesajul anterior
Post Reply