Salut,
Cum as putea sa verific daca un Samsung Galaxy S Duos S7562 a fost folosit, in momentul cand l-am deschis, avea deja instalate cateva lucruri, ex: jocul temple run, aplicatia gmail (cand ma conectez la aplicatia gmail, deja este setata o adresa de email), iar cand m-am conectat la magazin play, am intrat direct, nu mi-a cerut sa imi fac cont sau sa setez ceva pe acolo si imi apare aceeasi adresa de email ca in aplicatia gmail.
Ms pentru raspunsuri.
Samsung Galaxy S Duos S7562
- adi_krusell
- Expert
Re: Samsung Galaxy S Duos S7562
Salut.
Exista codul *#2255#, care iti arata lista de apeluri. Dar nu stiu daca functioneaza pe Dual SIM. Este cam singura modalitate de a afla daca telefonul a fost folosit, avand in vedere ca lifetimer-ul se reseteaza odata cu master reset-ul aparatului.
Urmareste atent si eventualele urme de folosire pe la colturi, margini, etc.
Parerea mea personala este ca daca ai deja o adresa de mail setata, telefonul a fost folosit.
Este cumparat din magazin?
Exista codul *#2255#, care iti arata lista de apeluri. Dar nu stiu daca functioneaza pe Dual SIM. Este cam singura modalitate de a afla daca telefonul a fost folosit, avand in vedere ca lifetimer-ul se reseteaza odata cu master reset-ul aparatului.
Urmareste atent si eventualele urme de folosire pe la colturi, margini, etc.
Parerea mea personala este ca daca ai deja o adresa de mail setata, telefonul a fost folosit.
Este cumparat din magazin?
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
-
- Nou pe forum
Da, l-am cumparat nou dintr-un magazin.
Nu functioneaza codul respectiv, imi arata "Problema de conesxiune sau cod MMI nevalid.".
edit by adi_krusell: Te rog sa nu deschizi mai multe topicuri pe aceeasi tema. Multumesc.
Nu functioneaza codul respectiv, imi arata "Problema de conesxiune sau cod MMI nevalid.".
edit by adi_krusell: Te rog sa nu deschizi mai multe topicuri pe aceeasi tema. Multumesc.
- adi_krusell
- Expert
Daca ai drept de retur, returneaza-l.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505