Imagine posturi HD cu erori pe ea

Ai o întrebare? Nu ai găsit răspunsul pe forum? Nu ştii unde să întrebi? Postează aici.
Diverse probleme şi discuţii punctuale.
Atenţie: este posibil ca întrebările să fie mutate pe topicurile corespunzătoare.
bento
Informat

Re: Imagine posturi HD cu erori pe ea

Post by bento »

Pandora30 wrote:Buna seara, O intrebare am si eu pentru voi: Imi puteti explica de ce apar erori la programele HD? Sa aiba tv-ul (UE32F5500)vreo problema?Ma gandesc si la faptul ca abonamentul rds pe care-l am e analogic,dar pana acum cateva zile nu au fost probleme de acest gen. Va multumesc!
Semnalul furnizorului de cablu TV. Daca nu ai umblat prin casa la conectori, receiver, card CI+ sau orice alt device ce intra in ecuatie, suna direct la RDS cu o mica reclamatie. Daca te trimite la service cu aparatul, intai arunca si o intrebare la Samsung, ca sa nu stai pe drumuri de pomana. Bafta
emilp0pa
Informat

Re: Imagine posturi HD cu erori pe ea

Post by emilp0pa »

luc1k wrote:Am schimbat unul din cabluri cu unul nou si s-a rezolvat. Multumesc. Pana la urma tot nu inteleg ce se intampla, dar sunt multumit ca s-a rezolvat.
Ma bucur sa aud ca s-a rezolvat, iar daca si noi am avut o oarecare contributie la asta, e si mai bine!
Post Reply