Probleme cu adancimea 3d
Probleme cu adancimea 3d
sper sa ma puteti ajuta .. mi-am cumparat un samsung 3d model UE40EH6030, si am si un hard extern , am tot pus filme format mkv .. imi apare imaginea in 2 parti . apas butonul 3d si o schimb .. dar imaginea 3d pur si simplu nu e deloc asa cum ar trebui sa fie ..nu are acea adancime .. sa simti ca vine spre tine imaginea .. nu stiu .. oare e vreo setare??
- adi_krusell
- Expert
Re: probleme cu adancimea 3d
Salut.
Exista in meniul "3D" cateva setari, care modifica efectele. Pentru asta, intra in Menu >> 3D >> Efect 3D (muta pe "Manual") >> Perspectiva 3D. In acelasi meniu, gasesti si optiunea "Optimizare 3D".
Trebuie sa spun si faptul ca adancimea efectelor depinde foarte mult si de film.
Exista in meniul "3D" cateva setari, care modifica efectele. Pentru asta, intra in Menu >> 3D >> Efect 3D (muta pe "Manual") >> Perspectiva 3D. In acelasi meniu, gasesti si optiunea "Optimizare 3D".
Trebuie sa spun si faptul ca adancimea efectelor depinde foarte mult si de film.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
Re: Probleme cu adancimea 3d
Depinde de film și... nu sunt foarte multe filme care au acest efect.dbogdan25 wrote:.. sa simti ca vine spre tine imaginea ..
//Off-topic: "Probleme cu adancimea 3d" în secțiunea "Accesorii hardware"?