RDS-Internet de 1GB
-
- Tehnician
RDS-Internet de 1GB
RDS lanseaza de la 1 noiembrie noile abonamente de internet 500Mbps la 49 lei si 1Gbps la 59 lei
32ES6800,40JU6500,49Q7F
Re: RDS-Internet de 1GB
Despre viteza de upload se stie ceva? Se modifica?
- adi_krusell
- Expert
Directorul de dezvoltare al RCS&RDS:
"- Serviciul de internet la viteze de transfer de pana la 1 Gbps este disponibil aproape in toata reteaua...oriunde avem fibra optica...
- Viteza de upload atat pentru serviciul de internet la viteza de transfer de 500 Mbps cat si la cel de 1 Gbps este de 100 mbps...
- Nu sunt necesare modificari majore pentru receptionarea noilor servicii...Cablarea clientului trebuie modificata, cablurile trebuie resertizate si in rest este doar o chestiune de setari. In principiu la blocuri in toata reteaua noastra va puteti conecta la noile servicii...
- Clientii business pot opta pentru orice tip de viteza. Avem capabilitati de retea pentru a oferi 100 Gbps in momentul de fata dar nu este cazul pentru ca nu exista aplicabilitate."
"- Serviciul de internet la viteze de transfer de pana la 1 Gbps este disponibil aproape in toata reteaua...oriunde avem fibra optica...
- Viteza de upload atat pentru serviciul de internet la viteza de transfer de 500 Mbps cat si la cel de 1 Gbps este de 100 mbps...
- Nu sunt necesare modificari majore pentru receptionarea noilor servicii...Cablarea clientului trebuie modificata, cablurile trebuie resertizate si in rest este doar o chestiune de setari. In principiu la blocuri in toata reteaua noastra va puteti conecta la noile servicii...
- Clientii business pot opta pentru orice tip de viteza. Avem capabilitati de retea pentru a oferi 100 Gbps in momentul de fata dar nu este cazul pentru ca nu exista aplicabilitate."
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
-
- Tehnician
Pentru cei care au tv+telefonie de la ei, abonamentul fiberlink 500(ca asa se va chema) 49 lei vor primi fiberlink 1000 tot la pretul de 49 lei 

32ES6800,40JU6500,49Q7F