Stiu ca nu suntem departe, dar tare mult mi-as dori sa prind si eu vremurile astea. Plita/blatul de gatit, mi-a placut cel mai mult. Daca ne-am folosi si de energie verde ca sa le putem folosi, ar fi perfect.
http://www.youtube.com/watch_popup?v=6C ... &vq=medium
Viitorul
- adi_krusell
- Expert
Re: Viitorul
Eu cred ca mai avem foarte mult pana acolo...
Si asta pentru ca, pe la noi, inca se incearca cumpararea de fabrici cu bani cash, adusi in sacose, facem credite pe 25 de ani sa luam o amarata de locuinta si mai sunt multe.
Poate vad eu prea mult gri in fata, dar......
Si asta pentru ca, pe la noi, inca se incearca cumpararea de fabrici cu bani cash, adusi in sacose, facem credite pe 25 de ani sa luam o amarata de locuinta si mai sunt multe.
Poate vad eu prea mult gri in fata, dar......
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
-
- Tehnician
Mda...ca sa faci o casa asa faci imprumut la o banca
unde nici dupa 10 generatii dupa tine nu stiu daca o sa achite 

32ES6800,40JU6500,49Q7F
Daca nu se schimba ceva, ma tem ca suntem generatia cea mai ... avansata. O sursa de energie alternativa... Pe National Geographic este o emisiune care arata cum se pregatesc unii de criza mondiala... Aurul va fi ce va conta... Am vazut si ceva documentare facute de oameni cu viziune sa zicem.
Deci cam asta este parerea mea... omenirea va intra in criza. Inca sa zicem ca din punctul asta de vedere avem noroc ca ne-am nascut intr-o tara modesta in care ai credite pe perioada f lunga, dar inca mai vedem un TV, un telefon, ceva... altii iau apa cu galeata din putzuri adanci de nu stiu cat (lumea a 3-a), si astia nu-s chiar putini. Ce casa cu blat din corner??
ca daca nu ma insel, cam 1 miliard de oameni sunt "muritori" de pe o zi pe alta.
Vorba lui adi, poate si eu sunt prea pesimist
Oricum viitorul ar fi grozav daca omenirea in sine s-ar transforma putin, nu doar tehnologic (o sa ziceti ca sunt ceva candidat la miss unicef
) dar chiar imi fac griji chiar si pentru copii mei.
Deci cam asta este parerea mea... omenirea va intra in criza. Inca sa zicem ca din punctul asta de vedere avem noroc ca ne-am nascut intr-o tara modesta in care ai credite pe perioada f lunga, dar inca mai vedem un TV, un telefon, ceva... altii iau apa cu galeata din putzuri adanci de nu stiu cat (lumea a 3-a), si astia nu-s chiar putini. Ce casa cu blat din corner??

Vorba lui adi, poate si eu sunt prea pesimist

Oricum viitorul ar fi grozav daca omenirea in sine s-ar transforma putin, nu doar tehnologic (o sa ziceti ca sunt ceva candidat la miss unicef

Macar daca e sa le lasi ceva mostenire..... atunci, un credit ar fi super.cristiboss70 wrote:Mda...ca sa faci o casa asa faci imprumut la o bancaunde nici dupa 10 generatii dupa tine nu stiu daca o sa achite

Eu m-am oprit strict la tehnologie, nu la cum le vom obtine. Asta e alta poveste si sunt in asentimentul vostru.
Samsung 32ES6100
-
- Tehnician
Eu am zis asa fiind cu gandul la tv-u meu care inca nu e achitat
(mai am vreo 6 rate
) ...

32ES6800,40JU6500,49Q7F
Televizor 3D Ultra HD 4K LG 84LM960V - 213 cm
Sa nu mai deschid un alt topic, cred ca tot aici ar merge si asta:
Oare chiar sa ti-l permiti, l-ai cumpara? Oare ar fi o ipocrizie?
Imi plac comentariile oamenilor de pe pagina respectiva.
Oare chiar sa ti-l permiti, l-ai cumpara? Oare ar fi o ipocrizie?
Imi plac comentariile oamenilor de pe pagina respectiva.

Samsung 32ES6100
Se vand si de astea... Sunt destui pe care-i supara banii, chiar si la noi in tara... Nu mai zic de alte tari mai "dezvoltate", in sensul ca salariul minim si mediu pe economie este o "avere" la noi in tara.
Stiu, din pacate tot la "concurenta" e reclama, dar mi-a placut.
http://www.sport.ro/virale/video-farsa- ... ritul.html

http://www.sport.ro/virale/video-farsa- ... ritul.html
Samsung 32ES6100
Am văzut și eu farsa... foarte tare!