Salut,
Detin modelul Samsung 32ES5500 si am urmatoarele problema cu el:
- Cand vizionez un clip in aplicatia youtube sunt foarte dese momentele in care sunetul se blocheaza cateva secunde urmat de imagine (intr-un videoclip se intampla si de 4-5 ori)
- In cazul in care vreau sa deschid un film share-uit din PC prin aplicatia Allshare primesc eroare Network error: Please check connection!
Daca incerc sa il deschid a doua oara acesta merge.
Fazele din youtube sunt din ce in ce mai stresante si datorita acele erori cu Network error ma ma gandesc serios sa il trimit in service.
A mai intampinat si altcineva aceste situatii?
Va multumesc.
Dan
32ES5500-Probleme conexiune rețea.Întreruperi(Network Error)
- adi_krusell
- Expert
Re: Youtube/ 32ES5500
Salut.
Problemele descrise de tine, par sa fie cauzate de o conexiune slaba intre router si TV (sau ceva setari din router).
La navigarea prin browser apar intreruperi?
Verifica conexiunile dintre router si TV, sau mai poti incerca sa schimbi portul la router.
Am presupus ca ai conexiune wired. Daca folosesti wireless, incearca sa aduci router-ul mai aproape de TV.
Problemele descrise de tine, par sa fie cauzate de o conexiune slaba intre router si TV (sau ceva setari din router).
La navigarea prin browser apar intreruperi?
Verifica conexiunile dintre router si TV, sau mai poti incerca sa schimbi portul la router.
Am presupus ca ai conexiune wired. Daca folosesti wireless, incearca sa aduci router-ul mai aproape de TV.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
Salut,
Televizorul este conectat la router (model TP-Link TL-WR940N) prin modul wired. O sa incerc sa vad ce setari as putea sa ii fac din router sau sa schimb portul Lan.
Televizorul este conectat la router (model TP-Link TL-WR940N) prin modul wired. O sa incerc sa vad ce setari as putea sa ii fac din router sau sa schimb portul Lan.
Salut. Verifică cablurile dintre PC-router și TV-router. Ambele să fie wired. După ce ești sigur de cabluri, rulează prin DLNA (AllShare sau Serviio) filme să vezi dacă se mai întrerupe. În timpul testelor nu te conecta cu alte dispozitive wireless să nu existe un conflict de IP-uri.
Încearcă și un alt router... sau un update de firmware la router.
Părerea mea este că nu merită efortul de a trimite TV-ul în service până nu excluzi cauzele ce le-am zis. Dacă TV-ul ar avea probleme, probabil nu s-ar conecta deloc la rețea.
LE: Corectez titlul, să fie ceva mai sugestiv.
Încearcă și un alt router... sau un update de firmware la router.
Părerea mea este că nu merită efortul de a trimite TV-ul în service până nu excluzi cauzele ce le-am zis. Dacă TV-ul ar avea probleme, probabil nu s-ar conecta deloc la rețea.
LE: Corectez titlul, să fie ceva mai sugestiv.
Re: 32ES5500-Probleme conexiune rețea.Întreruperi(Network Er
Si mie imi face la fel pe youtube, pe tv din seria D. Pe celalalt nu am incercat.
TV-ul e legat de router cu cablu. Pe redare de filme de pe NAS nu imi face figuri nici la mkv-uri; eu banuiesc ca e de la youtube.
TV-ul e legat de router cu cablu. Pe redare de filme de pe NAS nu imi face figuri nici la mkv-uri; eu banuiesc ca e de la youtube.
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
37ES5700 & Zyxel NSA310