Sa zicem ca "sunt fericitul"posesor a unu es6100...in general "eram " multumit de el..culori vii chiar vedeam ridurile prezentatoarelor pe protvhd...a mers din prima totul...pana cand m-am gandit sa fac un update online la firmware...dupa totul a inceput sa o ia razna...culorile sunt mai estompate, parca as avea o panza alba pe ecran, a inceput si figura cu web-ul daca vad un film online la jumatate trei sferturi imi da reset la pagina.....mai am un pic si-i fac vant pe geam!
Eu am impresia ca update-ul asta s-a facut pentru cei care au "clouding" eu am unu din "hu" nu aveam acest fenomen, nu am fost atent la firmware-ul precedent cert e ca acum am T-MST10PDEUC_1032.0. am gasit firmware-ul vechi T-MST10PDEUC_1031.0 dar nu ma descurc . exista vre-o posibilitate sa fac downgrade?!sau cum as putea seta sa vada ca inainte?Mentionez ca am incercat toate setarile posibile, reset, ...nimic tv-ul avea setarile din fabrica/standard si vedea super
Si chestia cu 3d-ul efectele sunt "inbox" la toti?daca iau un bd player o sa am vre-o sansa sa vad cum am vazut efectele pe un lg"outbox??
astept orice sugestie...
VA MULTUMESC
32es6100 firmware cu probleme?!?!
Re: 32es6100 firmware cu probleme?!?!
Downgrade de firmware nu se poate. Au mai intrebat si cautat si altii. Nimeni nu a revenit cu un mesaj ca a reusit.
Efectele 3D sunt date de film.
Este ciudat ca un update de firmware sa schimbe afisarea, culorile... claritatea.
Cu browserul sunt putin sceptic, sa-mi fie scuzat, ca inainte iti mergea... Dar nu imposibil...
Efectele 3D sunt date de film.
Este ciudat ca un update de firmware sa schimbe afisarea, culorile... claritatea.
Cu browserul sunt putin sceptic, sa-mi fie scuzat, ca inainte iti mergea... Dar nu imposibil...
MERGEA...100%..POATE O FI vre-un model "gresit"nu aveam decat 2-3 aplicatii instalate si intram pe filme online.
firmware-ul vechi il am...am sa incerc ori un call centre ori un service samsung.
Oricum MULTUMESC DE RASPUNS!
firmware-ul vechi il am...am sa incerc ori un call centre ori un service samsung.
Oricum MULTUMESC DE RASPUNS!
Revin cu problema...STITI VORBA AIA..CUI PE CUI SE SCOATE?..Ei bine a aparut un firmware nou 1033 , update , si gata totul e perfect, claritate ok, totul pare sa fi revenit la normal
Oare "cineva" de la Samsung mai arunca cate un ochi pe forum..sau sunt eu doar un caz fericit?Numa bine...

bine ca sa rezolvat ! acum poti vedea filme online direct din browser ( de pe site-uri de filme dedicate ) fara sa se mai restarteze ? multumesc
Mda, ar trebui sa sa incerc si eu un update pe 32es5500... Cine stie, poate mai rezolva ceva probleme...