Samsung 40ES6100 Review
Re: Samsung 40ES6100 Review
"Interesant". Da-mi un PM cu linkul catre el, poate il iau si eu sa vad daca merge de pe Synology, ca DLNA.
Salutare tuturor!
Sunt nou,deci scriu pentru prima data aici pe forum.Am o nelamurire cu televizoarele samsung,mai exact cu modelul Samsung UE37ES6710.
Am citit undeva ca nu tv-urile samsung nu se pot conecta la internet prin conexiune pppoe.e adevarat sau fals?mi s-ar parea ciudat sa nu se poate sau sa nu existe vreo aplicatie pentru aceasta conexiune.
Mai are cineva acest model de samsung(indiferent de dimensiunea ecranului,sa fie 6710) ?Daca da,poate imi dati cateva sfaturi.Am achizitionat un asemenea tv(as fi vrut la o dimensiune mai mare,dar nu se potriveste cu mobilierul unde vreau sa-l pun,iar pentru un dormitor cred ca este ok de 37").
Multumesc anticipat tuturor!
Sunt nou,deci scriu pentru prima data aici pe forum.Am o nelamurire cu televizoarele samsung,mai exact cu modelul Samsung UE37ES6710.
Am citit undeva ca nu tv-urile samsung nu se pot conecta la internet prin conexiune pppoe.e adevarat sau fals?mi s-ar parea ciudat sa nu se poate sau sa nu existe vreo aplicatie pentru aceasta conexiune.
Mai are cineva acest model de samsung(indiferent de dimensiunea ecranului,sa fie 6710) ?Daca da,poate imi dati cateva sfaturi.Am achizitionat un asemenea tv(as fi vrut la o dimensiune mai mare,dar nu se potriveste cu mobilierul unde vreau sa-l pun,iar pentru un dormitor cred ca este ok de 37").
Multumesc anticipat tuturor!
Vreau si eu.sammy wrote:"Interesant". Da-mi un PM cu linkul catre el, poate il iau si eu sa vad daca merge de pe Synology, ca DLNA.
@Mikerinos: nu ai router?
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
37ES5700 & Zyxel NSA310
sigur ca am router,Router wireless-N TP-Link TL-WR841N, 300 MBps.
sper ca e compatibil cu modelul de tv.
sper ca e compatibil cu modelul de tv.
Orice router e bun.
N-o sa ai probleme cu TV-ul in ceea ce priveste iesirea pe net.
N-o sa ai probleme cu TV-ul in ceea ce priveste iesirea pe net.
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
37ES5700 & Zyxel NSA310
-
- Curios
vreau sa joc candy crash saga care este un joc de pe facebook si imi zice sa descarc ultima versiune de adobe flash player din care am vazut ca sunt 4 variante Yum for Linux, .tar.gz for other Linux, .rpm for other Linux si APT for Ubuntu 10.04+.Pe care varianta ar trebui sa o descarc ca sa pot juca jocul?
@everaldo78 - din pacate eu nu cred ca se poate instala o alta versiune de flash pentru browserul tv-ului, cu atat mai putin in aplicatia dedicata facebook. Probabil are o versiune mai veche de flash si cu aia "moare", cu exceptia cazului in care ar include ceva update de firmware astia de la Samsung. Cel putin asta e parerea mea.
pt. Mircea : da clik dreapta pe film , alegi proprietes apoi in fereastra care apare te duci la Details si acolo o sa vezi ce frame are filmul respectiv , daca aceasta este cauza pt. care nu poti sa vezi filmul mai mult de 30 fps ( cadre pe secunda ). Sa ne spui cum ai rezolvat.
am si eu un film cu extensia .mkv si nu pot sa vad ( in Details ) ce frame are.
-
- Informat
incerca cu mediainforivas wrote:am si eu un film cu extensia .mkv si nu pot sa vad ( in Details ) ce frame are.
http://mediainfo.sourceforge.net/en