Samsung 40ES6100 Review
Re: Samsung 40ES6100 Review
Ce probleme au cu meciurile de fotbal?
Pai "banding" sau uite o postare"Cand ma uit la meciuri (pe lg-ul meu) si vreo echipa joaca in echipament alb,se vede tare ciudat. Adica albul...este destul de puternic iar jucatori sa vad ca si cum ar avea o aura in jurul lor (din cauza albului)." Si mai erau si alte postari dar nu le gasesc acum.sammy wrote:Ce probleme au cu meciurile de fotbal?
La Samsung nu cred ca exista astfel de probleme.Se vede impecabil. Singura problema pare a fi restartarea browser-ului dupa cca. 20 minute.
Eu am urmarit un meci din CL si s-au vazut perfect culorile. Singura problema a fost ca aveam mici intreruperi ale imaginii si sunetului, dar era o problema legata de net-ul de la RTC.
Eu am urmarit un meci din CL si s-au vazut perfect culorile. Singura problema a fost ca aveam mici intreruperi ale imaginii si sunetului, dar era o problema legata de net-ul de la RTC.
40ES6800 - Argintiu
@gabir13 - Nu am vazut eu tare multe meciuri cu ceva echipa in alb, dar cate meciuri am vazut nu mi-a atras nimic atentia ca ar fi ceva in neregula, in special cele HD. Foarte probabil ca TV-urile cu Motion Plus sa afiseze si mai cursiv toata imaginea ca miscare. Sincer nu cunosc sa fie probleme pe parte asta.
revin cu un amanunt..,,pocnitura,, am observat-o doar pe cablu,in special pe antena 1,cand dau pe receiver-ul digital nu mai apare
Cred ca pocnitura ce o auzi este este intrerupere sonora pe canalul digital. Cand semnalul nu este prea OK apar artefacte de imagine si intreruperi sau pocnituri se sunet. Verifica semnalul pe canalele analogice unde se vad "pureci" pe anumite canale daca semnalul este slab. Atentie la conectica (cabluri, mufe, distribuitor).
-
- Interesat
@gabir13 :cu samsung 6100,meciurile de fotbal se vad perfect,in special pe digi sport HD.
Ca o paralela,eu mai am si un sony productie 2012,dar nici nu se compara la claritatea imaginii cu samsung.Samsungul ii da peste nas la Sony.Calitatea imaginii la samsung e de doua ori mai buna decit la sony.
Ca o paralela,eu mai am si un sony productie 2012,dar nici nu se compara la claritatea imaginii cu samsung.Samsungul ii da peste nas la Sony.Calitatea imaginii la samsung e de doua ori mai buna decit la sony.
-
- Curios
pt cunoscatori:am un sistem 5.1 de la e-boda care are intrari doar de auxiliar pe rca.am vazut ca si televizorul es406100 are 2 iesiri de rca.daca conectez televizorul la sistem prin rca e posibil sa se auda in boxele de la sistem ce reda pe televizor si daca se aude ce format scoate?
- adi_krusell
- Expert
Salut.
Cele doua RCA-uri de la televizor sunt Intrari audio (nu iesiri). Pentru a conecta sistemul tau de sunet la televizor ai mai multe posibilitati:
1. Folosesti iesirea optica, impreuna cu un adaptor "Optical to RCA".
2. Scoti semnal audio din mufa SCART a TV-ului, prin cablu "SCART-RCA".
3. Folosesti iesirea de casti a televizorului.
Mai sunt discutii asemanatoare aici si aici.
Cele doua RCA-uri de la televizor sunt Intrari audio (nu iesiri). Pentru a conecta sistemul tau de sunet la televizor ai mai multe posibilitati:
1. Folosesti iesirea optica, impreuna cu un adaptor "Optical to RCA".
2. Scoti semnal audio din mufa SCART a TV-ului, prin cablu "SCART-RCA".
3. Folosesti iesirea de casti a televizorului.
Mai sunt discutii asemanatoare aici si aici.
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
-
- Curios
care din cele 3 variante crezi ca e mai buna pt un sunet dd si dts?