Salut,
Inainte de toate tin sa ii multumesc lui Tibi pentru review si forum, ai facut treaba buna.
Sunt proaspatul prorietar al unui 32ES5500 si am o singura problemuta: exista cumva posibilitatea de a dezactiva tastatura on screen care apare atunci cand incerci sa scrii ceva in browser? Eu folosesc un kit Microsoft si merge foarte ok, atat doar ca as vrea sa scap de on-screen keyboard pentru ca nu am ajuta cu nimic, din contra.
Multam fain pentru tot!
32ES5500 - on screen keyboard
32ES5500 - on screen keyboard
32ES5500 & 40ES5500
Re: 32ES5500 - on screen keyboard
Salut. Si eu am incercat sa scap de ea. Nu cred ca se poate (deocamdata... Poate intr-un firmware urmator).
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
A mai incercat si reusit cineva sa dezactiveze tastatura on screen?
UE49M6302 & HTES4200 & S9 & D-Link 860L & Synology DS214
Am intrebat la "Samsung Customer Support Center " iar raspunsul a fost:
Stimata doamna/ Stimate domn ,
Va multumim pentru ca ati contactat Samsung Electronics Romania!
In legatura cu solicitarea dumneavoastra va informam urmatoarele:
In legatura cu solicitarea dvs. dorim sa va informam despre faptul ca tastatura virtuala este implementata din sistemul de operare si nu poate fi dezactivata. Referitor la chat-ul online va rugam sa reincercati intre intervalul orar 10-17.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic la numarul GRATUIT: 08008 SAMSUNG (08008 726 78 64) (L-V 09:00 – 18:00).
Deci, doar prin firmware...
Stimata doamna/ Stimate domn ,
Va multumim pentru ca ati contactat Samsung Electronics Romania!
In legatura cu solicitarea dumneavoastra va informam urmatoarele:
In legatura cu solicitarea dvs. dorim sa va informam despre faptul ca tastatura virtuala este implementata din sistemul de operare si nu poate fi dezactivata. Referitor la chat-ul online va rugam sa reincercati intre intervalul orar 10-17.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic la numarul GRATUIT: 08008 SAMSUNG (08008 726 78 64) (L-V 09:00 – 18:00).
Deci, doar prin firmware...
Cat de simplu si logic este... "exista atasata tastatura?... pai nu mai afisez tastatura virtuala. (punct)". Aceste "mici" scapari sunt de fapt problema SMART-ului.
Conditionarea este cu atat mai simpla cu cat TV-ul stie cand ai atasat doar tastatura, doar mouse sau ambele.
Conditionarea este cu atat mai simpla cu cat TV-ul stie cand ai atasat doar tastatura, doar mouse sau ambele.
acuma, sa nu fim rai. poate o sa dispara la un upgrade de firmware. sau poate samsung romania va tine cont de comentarii si va influenta cumva eliminarea acestor mici bug-uri. dar este foarte enervant sa scrii pe orbeste, e drept