Samsung 40ES6100 Review
-
- Informat
Re: Samsung 40ES6100 Review
NU faceti upgrade la 1032 pina nu revin cu detalii !!!!
Cel putin pina acum nu mai pot conecta nici-un device sa redea prin AllShare!!!!! (gen swipeit)
Cel putin pina acum nu mai pot conecta nici-un device sa redea prin AllShare!!!!! (gen swipeit)
Vezi pe la setari. E foarte putin probabil sa fie de la firmware.
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
37ES5700 & Zyxel NSA310
-
- Informat
nu am schimbat nimic la setari, dupa o pauza de citeva ore in care a fost oprit se pare ca accepta conexiuni de la alte surse
ciudat...
ciudat...
Sal,
dupa ce am instalat 1032 a cerut update la smart hub, va recomand sa aveti putina rabdare...
dupa aceea mi-a mers AllShare / DLNA fara probleme, Skyfall 720p si inca ceva animatie care nu stiu in ce conditii de rezolutie era...
Daca observ ceva dubios revin sa anunt!
dupa ce am instalat 1032 a cerut update la smart hub, va recomand sa aveti putina rabdare...
dupa aceea mi-a mers AllShare / DLNA fara probleme, Skyfall 720p si inca ceva animatie care nu stiu in ce conditii de rezolutie era...
Daca observ ceva dubios revin sa anunt!
ALL SAMSUNG: TV 40ES6100, TEL I9505, I9300, I9100, S5830, HDD extern M3 500 Gb, HW-F450
Nu o sa va vina sa credeti ce prostie au facut astia de la SAMSUNG!
Am un cont de gmail cu mai mult de 29 de litere....In momentul cand vreau sa ma conectez la All Share Play pe tv nu ma lasa sa folosesc acea adresa de mail ptr ca depaseste 29 de litere!!!!
DOAMNE FERESTE!!!!
Am un cont de gmail cu mai mult de 29 de litere....In momentul cand vreau sa ma conectez la All Share Play pe tv nu ma lasa sa folosesc acea adresa de mail ptr ca depaseste 29 de litere!!!!
DOAMNE FERESTE!!!!
Am achizitionat recent un UE32ES6100 de 80cm si am ceva nelamuriri cu el in primul rand am nevoie de o pereche de ochelari 3D pt ca Samsung nu a binevoit sa ii includa in pachet desi a costat TV-ul o caruta de bani
. Am gasit modelul asta de ochelari din pacate pe site la Samsung, am descoperit ca nu sunt compatibili [0.o] Ma ajutati sa gasesc un model care sa fie compatibil cu TV-u?
http://www.samsung.com/ro/consumer/tv-a ... -4100GB/XC
Si doi am observat ca nu poate rula orice film in format .mkv .., si inca nu am descoperit de ce. Stick-ul e unul de 32GB Kingston cu suport USB 3.0 formatat NTFS (pt ca in FAT 32 transferul de date este mai mic de pe PC - USB). Unele mkv-uri merg de 1080p, altele nu (toate filmele testate sub 10GB/Fisier).
De ex am incercat sa vad Planet Earth 1080p si nu le ruleaza imi spune "not supported."

http://www.samsung.com/ro/consumer/tv-a ... -4100GB/XC
Si doi am observat ca nu poate rula orice film in format .mkv .., si inca nu am descoperit de ce. Stick-ul e unul de 32GB Kingston cu suport USB 3.0 formatat NTFS (pt ca in FAT 32 transferul de date este mai mic de pe PC - USB). Unele mkv-uri merg de 1080p, altele nu (toate filmele testate sub 10GB/Fisier).
De ex am incercat sa vad Planet Earth 1080p si nu le ruleaza imi spune "not supported."
La pct 1: eu am achizitionat pachet de 2 ochelari activi la 130 lei, cred ca poti gasi pe net la magazinele online
la pct 2: probabil chestie de codec, si posibil sa se rezolve cu un update viitor
In cazul meu am observat altceva (ce nu am mai patit pana acum): Allshare DLNA, film half fullhd ou, nu-l transmitea (cum face de obicei) catre ES6100 direct in formatul 3d ci in ecran OU iar daca incercam sa comut pe 3d imi spune ca nu e dispo!?!?! In schimb, a mers fara pb, prin AllShare-DLNA, un half fullHD SBS, pe ES6100 a fost livrat direct 3d, doar sa conectezi ochelarul...o sa incerc din nou cu acelasi film de pe hdd extern, direct in TV, direct pe playerul lui.
la pct 2: probabil chestie de codec, si posibil sa se rezolve cu un update viitor
In cazul meu am observat altceva (ce nu am mai patit pana acum): Allshare DLNA, film half fullhd ou, nu-l transmitea (cum face de obicei) catre ES6100 direct in formatul 3d ci in ecran OU iar daca incercam sa comut pe 3d imi spune ca nu e dispo!?!?! In schimb, a mers fara pb, prin AllShare-DLNA, un half fullHD SBS, pe ES6100 a fost livrat direct 3d, doar sa conectezi ochelarul...o sa incerc din nou cu acelasi film de pe hdd extern, direct in TV, direct pe playerul lui.
ALL SAMSUNG: TV 40ES6100, TEL I9505, I9300, I9100, S5830, HDD extern M3 500 Gb, HW-F450
rulat de pe hdd extern este ok
mai incerc odata cu AllShare...are 14Gb...
mai incerc odata cu AllShare...are 14Gb...
Am un TV Samsung 32ES6100 fabricat in Ungaria pentru Europa de vest . A fost importat in Romania via Italia . Codul de tara este Italia . Nu are deloc clouding, nici pixeli morti dar ... nici diacritice in informatiile native ale televizorului . Din setarile accesibile utilizator am schimbat toate tarile Europei iar limba romana am ales-o peste tot . Diacriticele tot nu apar , ma deranjeaza mai ales in accesarea functiei "Info" de pe grila UPC unde sunt abonat . Cred ca-mi ramane o singura solutie , sa intru in meniul de service si sa schimb de acolo tara . Pana acum am mai avut 3 televizoare LED Samsung seria 3 si seria 4 in care am intrat cu un cod de service cunoscut si aici pe forum . As dori sa stiu daca cineva de pe acest forum a intrat in meniul de service al acestui model si daca da cu ce cod de acces , cu cel vechi sau cu un altul nou .
Multumiri aducatorului de vesti .
Multumiri aducatorului de vesti .