3D. Ce format alegem?

Raa
Experimentat

Re: 3D. Ce format alegem?

Post by Raa »

Nu e scump, probabil isi face treaba, dar nu la filmele fullHD si 3D in format fullSBS. Din caracteristicile lui reiese ca :
! Functioneaza doar pe televizoarele/monitoarele HD (1366 x 768 pixeli).
Nu duce un film fullHD si un 3D fullSBS.
Samsung 32ES6100
cavegrinder
Interesat

Post by cavegrinder »

Multumesc pt. raspunsuri.M am documentat putin pe net si am tras citeva concluzii.Exista cabluri vga to hdmi,dar acestea sunt apa de poaie,deoarece nu o sa scoti niciodata dintr un semnal analog(vga),un semnal digital(hdmi).
Exista vga to hdmi convertoare(adaptoare)care se gasesc pina in 200ron.Producatorii se lauda ca scoate semnal pina in 1080p.
Mai exista usb to hdmi.Cu toate astea cred ca daca ar fi sa optez pt. ceva ar fi un media player,ca de ex.Egreat R6A-II, FullHD, Web Browser.
Daca as opta pt. un vga to hdmi convertor,nu stiu cit de fullhd ar fi iesirea mea din laptop.Daca as lega mediaplayerul la tv,as stii sigur ca e fullhd pt ca tv ul este fullhd.
mariuszmeu
Informat

Post by mariuszmeu »

sammy wrote:Am pus in sectiunea Q&A un topic cu ceva adaptor VGA > HDMI... Si eu as lua un cablu de ala... Daca nu cumva am gresit, fiind vorba de un singur sens, dinspre hdmi spre vga, ca si la adaptoarele dvi-vga...
:idea: cu riscul de ma repeta si sper sa nu calc prea tare politica site-ului , cautati pe mivarom si veti gasi toate tipurile de cabluri si/sau adaptoare . am luat un cablu hdmi cu capete aurite 1.4 de 3m cu 12.50 lei si direct din placa video hdmi la hdmi 5m - 16.50 http://www.mivarom.ro/catalog/index.php ... eo-c-39_83
SAMSUNG 55QN85C & EDIFIER R1700BT
Raa
Experimentat

Post by Raa »

cavegrinder wrote:Niste date despre 3D:
SBS-continut Side-By-Side,rezolutia obisnuita este de 3840x1080-adica 1920x1080 pentru fiecare ochi.
OU-continut Over-Under (AKA Top-to-Bottom),rezolutia obisnuita este de 1920x2160-adica 1920x1080 pentru fiecare ochi.
HSBS-continut Side-By-Side la jumatate,rezolutia obisnuita este de 1920x1080-adica 960x1080 pentru fiecare ochi.
HOU-continut Over-Under (AKA Top-to-Bottom),rezolutia obisnuita este de 1920x1080-adica 1920x540 pentru fiecare ochi.

Pentru cei ce nu sunt familiarizati cu aceste prescurtari:
SBS-de o parte si de alta a ecranului(stinga-dreapta)
OU-imagine sus si jos
HSBS-jumatate din rezolutia normala stinga,jumatate dreapta
HOU-jumatate din rezolutia normala sus,jumatate jos.
Ma interesez pentru cineva care are un 3D cu ochelari pasivi. Care dintre cele 4 formate merg pe el?
Din cate imi dau seama, astea 2 ar merge?
- HSBS-jumatate din rezolutia normala stinga,jumatate dreapta
- HOU-jumatate din rezolutia normala sus,jumatate jos.
Samsung 32ES6100
Post Reply