Sugestii tombola nr. 2
Re: Sugestii tombola nr. 2
Am cumparat un Synology Usb Station 2 pentru tombola. Ulterior mai vedem.
Salut tuturor,
Am facut si o mica campanie de promovare pe Facebook, poate asa creste si mai mult numarul de membrii. Sa speram la cat mai multe share-uri.
Multumesc,
Cristi
Am facut si o mica campanie de promovare pe Facebook, poate asa creste si mai mult numarul de membrii. Sa speram la cat mai multe share-uri.

Multumesc,
Cristi
Parerea mea este ca oricare din cele mentionate mai sus sunt ok si binevenite. Felicitari pentru initiativa 

40ES6800 - Argintiu
@DieHard2 - Good job! 

Cool. Sa creasca nr de participanti. Si va creste si calitatea informatiilor.
UE49M6302 & HTES4200 & S9 & D-Link 860L & Synology DS214
-
- Nou pe forum
Hello! Unde se poate gasi regulamentul acestei tombole? Care sunt conditiile de participare?
Sugerez ca premiu (locul III) Ochelari 3D . (Cred ca nu ii strica nimanui sa aiba mai multe perechi de ochelari.)
Sugerez ca premiu (locul III) Ochelari 3D . (Cred ca nu ii strica nimanui sa aiba mai multe perechi de ochelari.)
Samsung UE32ES6100
Salut,
Regulament: doar cele ale forumului... nimic special,
Conditii de participare: interventii utile pe forum,
Nominalizarile, cum poti sa-ti cresti sansele si modul de calcul a acestora: in acest topic
Buna sugestia, doar ca este conditionata de detinerea unui TV 3D... dar se poate lua in considerare posibilitatea.
Regulament: doar cele ale forumului... nimic special,
Conditii de participare: interventii utile pe forum,
Nominalizarile, cum poti sa-ti cresti sansele si modul de calcul a acestora: in acest topic
Buna sugestia, doar ca este conditionata de detinerea unui TV 3D... dar se poate lua in considerare posibilitatea.