EH5450 - Problema redare AllShare
Re: EH5450 - Problema redare AllShare
nu, nici cele care au mers... nu mai pot fi redate acum 

Ciudat... banuiesc ca prin meniul de service nu te-ai "jucat"... 

nu, n-am umblat... am vrut aseara sa ma uit la un film si surpriza, mi-a aparut acest mesaj.. de care nu mai scap 

- adi_krusell
- Expert
1 . Am inteles ca problema a aparut inainte de upgrade de firmware - rezulta ca nu vorbim despre upgrade nereusit .
2 . Stick-ul este OK si este formatat NTFS . Daca ai posibilitatea incearca si cu alt stick sau HDD extern .
3 . Softurile de share sunt OK .
4 . Reteaua este OK ?
Daca toate sunt in regula , pare o problema de rezolvat la service . Incearca si serviciul de "Asistenta si Depanare" de la Samsung .
2 . Stick-ul este OK si este formatat NTFS . Daca ai posibilitatea incearca si cu alt stick sau HDD extern .
3 . Softurile de share sunt OK .
4 . Reteaua este OK ?
Daca toate sunt in regula , pare o problema de rezolvat la service . Incearca si serviciul de "Asistenta si Depanare" de la Samsung .
UE40ES7000SXXH/SEK-1000/DIGI Smart CAM CI+ HD/Humax DIGI+C HD/A.C.Ryan PlayON!HD/Synology USB Station 2/ZyXEL NSA310/Nexus 7/Samsung Galaxy S4 I9505
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
"Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul, dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica: Nu merge nimic si nu stiu de ce."
Am incercat altfel... am dat un format dupa PC la stick, pus film pe el.. iar apoi a mers fara nici o problema
; dar am bagat acum si Serviio si ruleaza fara probleme orice film, multumesc baieti pentru ajutor