e normal ca NAS-l de la ZyXEL sa dubleze folderele? adica, pe HDD-ul din NAS sunt create in radacina folderele, admin, photo, video, public, music si mai creaza inca un fisir "volume" in care se repeta aceleasi foldere cu aceleasi informatii.
Dupa ce am copiat fisierele pe HDD, le-am resortat si le-am impartit pe categorii.
Dupa asta unele din folderele mutate am constatat ca nu mai sunt indexate de TV. Ce ar trebui sa fac?
Network Storage ZyXEL NSA310 Review
Moderator: danyelsan
Re: Network Storage ZyXEL NSA310 Review
UE49M6302 & HTES4200 & S9 & D-Link 860L & Synology DS214
Cu mare placere o sa testez. Insa, am mai spus, Zyxel-ul e la taica-meu acasa, unde o sa ajun peste vreo luna. Am luat fisierul tau o sa il testez. Am mai spus, pe NSA am ultimul soft 4.50 si n-am niciun soft alternativ. Softul vechi nu l-am incercat, am facut update-ul imediat dupa instalare.
Deocamdata il testez in cateva minute prin DLNA cu 40D5700 + Synology 110j.
Deocamdata il testez in cateva minute prin DLNA cu 40D5700 + Synology 110j.
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
37ES5700 & Zyxel NSA310
@brad - folderele movie, photo etc. care sunt direct in radacina, sunt doar niste shortcuturi. Tu ai acces la volume pentru ca esti admin, dar alti useri obisnuiti ar putea avea acces doar la video sa zicem... Este in linux un termen pentru aceste foldere. In mod normal indedarea ar trebui sa fie ok.
tocmai ca nu a mai facut indexarea dupa ce le-am rearanjat. in loc sa vada toata baza de date de pe HDD vede aproape jumatate desi daca intru cu Total Comander sau direct pe NAS vad ca am pe toate dar TV-ul nu le vede.
Trebuie sa mai fac ceva sa le reindexeze?
Trebuie sa mai fac ceva sa le reindexeze?
UE49M6302 & HTES4200 & S9 & D-Link 860L & Synology DS214
@danyelsan: testat cu 40D5700 + Synology 110j; totul e ok, merg subtitrarile.
Celalalt test... cam intr-o luna
LE: o sa incerc sa fac azi testul
Celalalt test... cam intr-o luna

LE: o sa incerc sa fac azi testul

40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
37ES5700 & Zyxel NSA310
[Edit: Daca folositi quote, folositi-l corect. Nu folositi quote la mesajul imediat anterior si nu faceti quote la ditamai commentul, decat partea la care va referiti efectiv]brad wrote:e normal ca NAS-l de la ZyXEL sa dubleze folderele? adica, pe HDD-ul din NAS sunt create in radacina folderele, admin, photo, video, public, music si mai creaza inca un fisir "volume" in care se repeta aceleasi foldere cu aceleasi informatii.
Dupa ce am copiat fisierele pe HDD, le-am resortat si le-am impartit pe categorii.
Dupa asta unele din folderele mutate am constatat ca nu mai sunt indexate de TV. Ce ar trebui sa fac?
mi se pare ca" volume" le contine pe toate si pe "admin si restul".
daca mapezi prin retea hdd ul sa mapezi direct "volume".
asa e si la mine
Am facut testul. Merg subtitrarile 37ES5700 + Zyxel. Inseamna ca problema e la tine ori de la firmware-ul Zyxel-ului ori de la tv.danyelsan wrote:Mai baieti (essco si cei care sustin ca merg subtitrarile) , am si eu o rugaminte la voi . eu am prezentat un test la pagina 7 cu un fisier si cred ca am "dovedit" ca subtitrarea nu este incarcata prin DLNA .
Aici gasiti fisierul de test al meu : http://dl.transfer.ro/How.I.Met.Your.Mo ... c056fd.rar
asteptam un rezultat la testul cu acest video ! Important este sa il rulati prin media serverul oferit de ZyXel si sa nu il incarcati prin Samba sau alte nebuneli pt ca noi nu avem firmware-uri modificate (as fi vrut eu) si alte programe aditionale adaugate pe NSA . Asteptam si versiunea de firmware a NSA ului vostru !
Eu am incercat aceste fisier si pe versiunea 4.22 si pe 4.40 , mai nou a aparut si 4.50 insa nu am mai dat update din cauza unor Zypkg deja instalate !
Eu sunt abosolut convins ca nu o sa ruleze aceasta subtitrarea la acest video si as mai avea cateva exemple la care nu ruleaza subtitrarea . Aaaaa ca la altele video + subtitrare ruleaza , da si la mine merge la o mare parte insa nu la toate !
Asteptam testele !
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
37ES5700 & Zyxel NSA310
brad, Nu stiu pe ce principiu reface indexul. Cum detecteaza modificarile din folder cand le faci cu total commander sa zicem. Poate din interfata lui ... stie. Daca nu, exista un buton de reindex? Synolog are, insa recent am setat la share un hdd extern, pe langa folderele video, photo, music dupa care filmele din acestea au "disparut", tv-ul nu le-a mai vazut. A 2-a zi candva si-a revenit, probabil intre timp a indesat tot hdd-ul extern si a adaugat din nou si continutul din video, photo...
Cert este ca daca downloadez un film nou, acesta apare imediat ce downloadul s-a incheiat, deci indexarea lui este imediata.
Cert este ca daca downloadez un film nou, acesta apare imediat ce downloadul s-a incheiat, deci indexarea lui este imediata.
Eu am observat recent chestie interesanta cu subtitrarile (poate ajuta, poate nu). Atat timp cat downloadam un film cu subtitrare (fisier extern) .srt, tv-ul meu (32D550) o citea corect si o afisa pe ecran.
Daca .mkv-ul avea subtitrarea incorportata, o extrageam in acelasi folder si cu acelasi nume folosind MkvToolnix. Degeaba, nici dupa 1 zi, nici dupa o saptamana (am fost rabdator), nu reuseam sa o vad pe tv.
Cele de mai sus se intamplau in "admin\download" (pentru clientul predefinit de torente) si "admin\transmission" (pentru Transmission 2.7). Ieri mi-a trecut prin cap sa iau folderul ce continea mkv-ul + subitrarea extrasa de mine si sa-l copii in "admin". Surpiza: tv-ul citeste subtitrarea din "admin" dar nu si din "admin\transmission" (incercand pe rand). Daca aflu de ce, va anunt.
Daca .mkv-ul avea subtitrarea incorportata, o extrageam in acelasi folder si cu acelasi nume folosind MkvToolnix. Degeaba, nici dupa 1 zi, nici dupa o saptamana (am fost rabdator), nu reuseam sa o vad pe tv.
Cele de mai sus se intamplau in "admin\download" (pentru clientul predefinit de torente) si "admin\transmission" (pentru Transmission 2.7). Ieri mi-a trecut prin cap sa iau folderul ce continea mkv-ul + subitrarea extrasa de mine si sa-l copii in "admin". Surpiza: tv-ul citeste subtitrarea din "admin" dar nu si din "admin\transmission" (incercand pe rand). Daca aflu de ce, va anunt.

cine zicea de treaba cu bifele la nsa310 ca debifezi dar raman bifate cam asa este.
aveam ftp-ul dezactivat si am zis sa fac un test si....surpriza functiona si inca cateva casute nu erau bifate dar care functionau.
treaba e ca dupa cateva restarturi au ramas cum trebuie.
cine ghiceste cum e in poza de mai jos emule: activat sau dezactivat?
sa va spun eu ,e dezactivat dar reapare bifa. cand e activat apar serverele...
ce porcarie. cum naiba ne dam seama daca sunt activate sau dezactivate fara sa facem teste.
dupa ce am dezactivat toate cele nici nu mai rasneste hdd -ul nici memoria nu mai sta in 90% ocupata.
acum sa le activez pe rand sa vad ce o umple si ce face hdd-ul sa rasneasca continuu.
aveam ftp-ul dezactivat si am zis sa fac un test si....surpriza functiona si inca cateva casute nu erau bifate dar care functionau.
treaba e ca dupa cateva restarturi au ramas cum trebuie.
cine ghiceste cum e in poza de mai jos emule: activat sau dezactivat?
sa va spun eu ,e dezactivat dar reapare bifa. cand e activat apar serverele...

ce porcarie. cum naiba ne dam seama daca sunt activate sau dezactivate fara sa facem teste.
dupa ce am dezactivat toate cele nici nu mai rasneste hdd -ul nici memoria nu mai sta in 90% ocupata.
acum sa le activez pe rand sa vad ce o umple si ce face hdd-ul sa rasneasca continuu.