Network Storage ZyXEL NSA310 Review

Tutoriale.

Moderator: danyelsan

essco
Tehnician

Re: Network Storage ZyXEL NSA310 Review

Post by essco »

Normal.
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
sammy
Reviewer

Post by sammy »

brad wrote:Varianta asta merge daca ai ip fix.ori la rds sau chiar si la romtelecom ai ip dinamic. De cate ori "se ia curentu' "va trebui reintrodusa adresa noua.
Sun sigur ca NSA310 are si setari pentru dynamic dns, astfel incat in momentul schimbarii IP-ului (din orice motiv) acesta notifica serviciul de dyndns si voi puteti accesa oricand cu aceeasi adresa, de ex. http://nume_nsa310.dyndns.com sau http://nume_nsa310.selfip.com etc. etc.

@androidul - La restartare nu trebuie sa refaca indexul. Teoretic, indexarea se face o singura data mai greoi dupa care doar se "intretine" cu modificarile aduse. 50 GB de poze nu este mult, poate doar ca numar de fisiere.

@essco - Doar sti ca Synology este tata NAS-urilor. Apropos, NSA sau NAS (Network Attached Storage suna mai logic), NSA pare cumva invers, cand am vazut prima data ZyXEL am zis ca au trecut aia gresit NSA (asta este mai putin important, probabil este o denumire inversata sau pompoasa).
essco
Tehnician

Post by essco »

Am reusit sa intru de pe internet !!!!!! Era o problema de conflict de porturi si de setari.
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
androidul
Informat

Post by androidul »

tmanbone wrote:In alta ordine de idei, clientul de torente cu care vine e varza (eu folosesc un tracker foarte cunoscut pe care implicit vitezele sunt mari). Dupa vreo 2 saptamani de teste/incercari (nu m-am atins de linux pana acum) am reusit sa-i pun Transmission 2.7. Alta viata :)

1.ne zici si noua pasii pt transmission?
2.poti sa-mi zici daca stie sa decodeze dts ( unele tv-uri smart din 2011 nu stiu sa decodeze dts)
3.mai exista alte programe care se pot instala pe nsa310 in afara de cele de la zyxel?
tmanbone
Nou pe forum

Post by tmanbone »

1.
Am facut un FFP-stick folosind instructiunile de aici: http://zyxel.nas-central.org/wiki/FFP-stick
Apoi pentru Transmission am inceput cu post-ul 3 din topicul asta: http://forum.nas-central.org/viewtopic.php?f=249&t=6239. Au fost vreo 2 probleme, imi spunea ca nu gaseste nush ce "libevent" si "curl" packages pe stick, intr-un final m-am dumirit cum sa le iau de pe alte site-uri.

2.
N-am fost prea atent. N-am sistem 5.1 atasat la tv, deci nu prea m-a interesat.

3.
Pai FFP-ul vine cu niste chestii in el, dar nu te limiteaza doar la acestea. Eu am urmarit doar Transmission-ul momentan.
androidul
Informat

Post by androidul »

la indexare cine munceste cpu sau memoria? la mine arata cam asa si rontaie hdd de 2 zile juma.
Attachments
111.jpg
essco
Tehnician

Post by essco »

androidule, tu ai Media Serverul dezactivat?? Si cum vezi filmele pe tv?
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
essco
Tehnician

Post by essco »

brad wrote:@esso incearca cu polkast. Il gasesti in magazin play
brad, Polkast este pentru Android sau iPhone; n-am nici una , nici alta :)
Am reusit, intre timp, sa intru. Am intrat cu TeamViewer pe pc-ul lui taica-miu si am verificat setarile prin router si prin NSA, era ceva gresit acolo.
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
androidul
Informat

Post by androidul »

essco wrote:androidule, tu ai Media Serverul dezactivat?? Si cum vezi filmele pe tv?
pai acum le vad de pe laptop cu ajutorul lui plex media server.
am dezactivat twonky -am crezut ca el tine memoria ocupata.nsa310 nu merge cu memeoria aproape de full. deabia intra in meniuri , se chinuie rau.
rasneste continuu hdd si licare ledul de 3 zile ,cam dupa ce am copiat fisierele pe el.
daca ii dau restart prima jumatate de ora merge bine dupa care memoria se face 80-90 %.
il mai lasa asa poate o termina si el odata daca nu il termin eu inainte:)
danyelsan
Informat

Post by danyelsan »

essco wrote:He, he, sint singurul din lume caruia ii merg subtitrarile externe la mkv-uri ! :)
Mai baieti (essco si cei care sustin ca merg subtitrarile) , am si eu o rugaminte la voi . eu am prezentat un test la pagina 7 cu un fisier si cred ca am "dovedit" ca subtitrarea nu este incarcata prin DLNA .

Aici gasiti fisierul de test al meu : http://dl.transfer.ro/How.I.Met.Your.Mo ... c056fd.rar

asteptam un rezultat la testul cu acest video ! Important este sa il rulati prin media serverul oferit de ZyXel si sa nu il incarcati prin Samba sau alte nebuneli pt ca noi nu avem firmware-uri modificate (as fi vrut eu :( ) si alte programe aditionale adaugate pe NSA . Asteptam si versiunea de firmware a NSA ului vostru !

Eu am incercat aceste fisier si pe versiunea 4.22 si pe 4.40 , mai nou a aparut si 4.50 insa nu am mai dat update din cauza unor Zypkg deja instalate !

Eu sunt abosolut convins ca nu o sa ruleze aceasta subtitrarea la acest video si as mai avea cateva exemple la care nu ruleaza subtitrarea . Aaaaa ca la altele video + subtitrare ruleaza , da si la mine merge la o mare parte insa nu la toate !

Asteptam testele !
Post Reply