Network Storage ZyXEL NSA310 Review
Moderator: danyelsan
Re: Network Storage ZyXEL NSA310 Review
Pai eu am RDS cu PPPoE si niciodata nu am constatat ca acel site mi-a indicat IP-ul gresit. Si ce treaba are numarul de abonati? IP-ul este unic, iar daca esti la randul tau in spatele altcuiva, acel cineva trebuie sa-ti faca forwardingul.
pai eu am debifat twonky si rontaie de 30 de ore si il accesez f greu se deschide interfata de config in 10 min si asa si meniurile iar memoria e 90% full.brad wrote:Acelasi lucru l-am semnalat si eu.Am constatat ca si la mine serverul "rasneste" intruna cateodata. Am pe el un HDD de 2TB nou WD.Ni am reusit sa aflu ce programe ruleaza dar ceva se intampla cu el. Cateodata nu-l pot accesa mai ales din Total Commander. In explorer sau in network il vad, chiar il pot acceza destul de usor.
Poate din cauza la Twonky?Faptul ca ruleaza un alt soft, 3th part?
nu rulez nimic pe el....are un log de rah...t
Daca ai multe filme... Stiu de faza cu indexatu multe ore si de la altii. Doi colegi si-or luat de asta de blackfriday...
pai cine le idexeaza twonky? eu l-am dezactivatsammy wrote:Daca ai multe filme... Stiu de faza cu indexatu multe ore si de la altii. Doi colegi si-or luat de asta de blackfriday...
sau serviciu de share...pt maparea prin retea...
Am zis eu si in review ca NSA are probleme cu unele bife... Eu puneam bifa, cica salva, la refresh aparea nebifata. Poate si la tine, ai scos bifa de twonky insa serviciul ruleaza inca, indexeaza. Poate ai surpriza sa dupa la capat taskul si DUPA aia se dezactiveaza si anuleaza indexarea
... Ar fi oleaca stupid sa renunte la baza de date ce tocmai a populat-o. Problema este, si asta-i avantajul SAMBA... acces la foldere si fisiere fara atata amar de indexare. Ce indexare vrea?! Si synology tot macina el acolo... Chestiile astea de DLNA, indexare... indexare ce am vazut si la playere gen Western Digital, cam nasol... La Egreat de exemplu, nici nu se pune sa indexeze nimic.
De curios... cati TB de date ai pe hdd? 1-2? Ca numar de fisiere? Sa zicem ai 200 de filme? ai si mp3? jpeg?
Pana si la PLEX Media Server am vazut aceasta indexare. Nu mai zic ca acolo ia date de pe internet despre filme si este optiune cum ca sa refaca indexul automat la modificarea folderelor din explorer... Toate mi se par nasoale, insa deja ii prea comuna treaba. Indexare peste tot, de parca eu am nevoie de cautarea lor rapida, nu? Pentru asta este indexare... sa-si faca o baza de date cu ce ai tu acolo si PLEX-ul ala incepe sa-ti sorteze filmele dupa episoade, sezoane... si uita de un simplu browsing pe folder.. How stupid is that?!

De curios... cati TB de date ai pe hdd? 1-2? Ca numar de fisiere? Sa zicem ai 200 de filme? ai si mp3? jpeg?
Pana si la PLEX Media Server am vazut aceasta indexare. Nu mai zic ca acolo ia date de pe internet despre filme si este optiune cum ca sa refaca indexul automat la modificarea folderelor din explorer... Toate mi se par nasoale, insa deja ii prea comuna treaba. Indexare peste tot, de parca eu am nevoie de cautarea lor rapida, nu? Pentru asta este indexare... sa-si faca o baza de date cu ce ai tu acolo si PLEX-ul ala incepe sa-ti sorteze filmele dupa episoade, sezoane... si uita de un simplu browsing pe folder.. How stupid is that?!

Varianta asta merge daca ai ip fix.ori la rds sau chiar si la romtelecom ai ip dinamic. De cate ori "se ia curentu' "va trebui reintrodusa adresa noua.
UE49M6302 & HTES4200 & S9 & D-Link 860L & Synology DS214
La mine nu vrea deloc din Internet. Am facut deja, inainte sa intreb, forwardari, am lasat chiar si DMZ pentru el... degeaba. Sint sigur ca e din cauza routerului de la Romtelecom. Am mai spus ca a trebuit sa folosesc un router in plus, ca switch, pentru ca televizorul sa vada NSA-ul... (am gasit solutia pe net).
E cineva cu exact acceasi configuratie pe-aici? Adica net de la Romtelecom, router HG655b si NSA310?
IP fix - am cont la no-ip.com
E cineva cu exact acceasi configuratie pe-aici? Adica net de la Romtelecom, router HG655b si NSA310?
IP fix - am cont la no-ip.com
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
37ES5700 & Zyxel NSA310
am salvat pe el tot ce aveam pe system. adica f multe documente, cam 200 gb numai fisiere pdf, doc, si 50 gb poze mai putin filme si muzica.sammy wrote: De curios... cati TB de date ai pe hdd? 1-2? Ca numar de fisiere? Sa zicem ai 200 de filme? ai si mp3? jpeg?
exista undeva sa dau sa faca indexarea mai rar sau o face cand are el chef. ma gandesc ca daca vreau sa ii dau un restart poate ia indexarea de la inceput

a inceput sama enerveze

si inca ceva ledul de la hdd clipeste mereu verde ( in manual scrie ca daca clipeste verde salveaza date- ce date salveaza nu stiu.
si azi dimineata aceiasi poveste ............
Este posibil ca toate astea sa aiba o cauza comuna: pretul mic
Altfel, ce diferenta ar fi intre el si Synology, de exemplu?

Altfel, ce diferenta ar fi intre el si Synology, de exemplu?
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
37ES5700 & Zyxel NSA310
@essco
Cand incerci sa-l accesezi din Internet esti efectiv la alta locatie? Uite de ce intreb: la mine (in reteaua mea) nu merge accesat decat cu ip-ul local, daca incerc cu ip-ul extern browserul sta si se gandeste la nesfarsit. In schimb, din alta locatie il accesez fara probleme folosind ip-ul extern.
Cand incerci sa-l accesezi din Internet esti efectiv la alta locatie? Uite de ce intreb: la mine (in reteaua mea) nu merge accesat decat cu ip-ul local, daca incerc cu ip-ul extern browserul sta si se gandeste la nesfarsit. In schimb, din alta locatie il accesez fara probleme folosind ip-ul extern.