Samsung 40ES6100 Review

EH5000, EH5300, EH6030, ES5500, ES6100, ES7000
sammy
Reviewer

Re: Samsung 40ES6100 Review

Post by sammy »

De google maps nu stiam...
Apar si aplicatii noi, Plex este doar un exemplu.
Nu se pot instala aplicatii de pe stick. Nu cred ca smart-ul are aceleasi aplicatii, ca si cum nemtii ar avea gandul live, voyo etc...
essco
Tehnician

Post by essco »

Google Maps a fost o vreme apoi l-au scos - aparea mesaj ca nu mai e disponibil pt. Smart tv.
Picassa este. Skype este si functioneaza; eu nu am camera pentru Skype pe tv, asa ca interlocutorul meu nu ma vede si nu ma aude dar eu da. O sa iau si camera dar mi se pare mult prea scumpa acum :?
40D5700 & Synology 110j
37ES5700 & Zyxel NSA310
robepa
Nou pe forum

Post by robepa »

Salutare,doar ce sunt posesorul acestui tip de televizor.Am o nelamurire,unde gasesc setarea Motion Plus in meniul televizorului?
Raa
Experimentat

Post by Raa »

Meniu - Imagine - Optiuni imagine - Motion Plus la care poti alege - dezactivat, clar, standard, uniform, personalizat sau demo. Faci comparatii si alegi ce-ti place.
Samsung 32ES6100
Jimmy_X
Nou pe forum

Post by Jimmy_X »

sammy, am instalat și eu Plex. Este foarte mișto dar are două mari inconveniențe:
1. Nu permite accesarea meniului 3D al televizorului, când încarci orice film 3D, deci, automat nu poți reda 3D și,
2. subtitrările nu știu de encodarea zonei noastre, deci automat nu redă diacritice, și nici nu pot fi setate undeva.
Skype era dar nu-l văzusem. GMaps, am înțeles... dar Picassa?
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Incet, dar sigur, reiese ca PLEX-ul, in afara de setare marime font (DOAR pentru subtitrari externe), ii total inferior DLNA-ului "nativ" al TV-ului.
Jimmy_X
Nou pe forum

Post by Jimmy_X »

Cu siguranță, dar are totuși șanse să devină ceva frumos, prin viitoare update-uri.
Alex1804
Nou pe forum

Post by Alex1804 »

Salutare.
Am instalat AllShare Play pe calculator. Acolo am uploadat 2 fisiere: unul cu poze si filmari si celalalt cu filme artistice. Im cazul fisierului cu poze, cand intram pe allshare play pe tv nu imi vedea pozele decat filmarile. De ce apar aceste erori?
Plus ca urmarit un film prin allshare si mi se bloca conexiunea de cateva ori, trebuind sa dau restart sau refresh la allshare pe pc.
Serviciul Dnla intre pc si tv este oare mai eficient decat allshare?
Si as dori sa va mai intreb ce este cu acest program Plex? Mi-a atras atentia ultima dvs discutie legata de el. Daca imi puteti spune mai multe despre utilizarea lui.
Va multumesc!
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Salut.
- Ai uploadat 2 fisiere.... adica ai setat sharing pe 2 foldere/directoare de fapt... asa-i? Unul cu poze si altul cu filme.
- Cand intri pe AllShare, primul pas este sa selectezi una din optiunile: video/photo/music. Daca prima optiune este video, atunci TV-ul va afisa doar fisierele de filme (avi, mkv etc.). Tu vei avea acces la folderul de poze, ca va fi acolo (afisat), insa va fi gol (empty folder)
- Daca ti se bloca AllShare, softul de pe PC si trebuie sa dai restart la PC, cel mai probabil problema este din PC sau retea, nu TV-ul.
- AllShare se bazeaza pe DLNA, deci cand vorbim de acces prin retea AllShare este DLNA, deci nu este unul mai eficient ca altul.
- Cuvintele Plex le-am facut link-uri catre un topic in care avem discutia mai completa, imagini, etc... Click aici.
cavegrinder
Interesat

Post by cavegrinder »

Jimmy_X wrote:Sărbători fericite tuturor.
Aveam o întrebare pentru voi. Pe ambalajul TV-ului apar mai multe programe în Hub decât avem noi acum. Spre ex. Google Maps, Skype, Picassa...
Variază aplicațiile prezente de la o țară la alta, sau cum stă treaba.
Deja s-a făcut o lună de când am achiziționat TV și nu apar aplicații noi (am făcut parcă o dată update la cerere).
Se pot instala aplicații și de pe USB sau ceea ce avem acum este tot și nu se mai adaugă prin update-uri nimic pe viitor?

Mulțumesc.
Ca sa instalezi pe tv programe ca:Netflix,Plex,Skype,etc...trebuie sa intri in samsung apps.Odata ce ai intrat in samsung apps poti sa iti instalezi sute de programe,cu o singura mentiune sa ai atita spatiu alocat in tv.
Post Reply