Network Storage ZyXEL NSA310 Review

Tutoriale.

Moderator: danyelsan

danyelsan
Informat

Re: Network Storage ZyXEL NSA310 Review

Post by danyelsan »

Avem voie sa discutam de adaugare de programe in plus de ceea ce ofera ZyXEL (adaugare prin metode "neortodoxe") .

Eu de curand am reusit sa instalez un alt client de torrent .
Eram nemultumit de cel oferit de ZyXEL deoarece putea avea active maxim 10 torrente (include ce aveai la download si ce la seed) si era destul de deranjant .

Eu din pacate am facut update la ultimul firmware (prost am facut) si acum a fost mai greu pana am reusit sa instalez noul client de torrent ( Transmission ) . Setari avansate , mult mai prietenos . Aseara am facut un test cu el si a fost ok insa azi cand am venit acasa era oprit programul ( o fi picat curentul) si am ceva probleme , se deschide programul insa nu da niciun semn de viata ... Cred ca o sa il dezinstalez si il reinstalez din nou .

Oricum pt mine a fost un pas important ca am reusit sa instalez ceva in plus fata de ce oferea producatorul . Important este ca am inteles ce si cum este cu instalari "in plus" fata de ce aveam .

Daca se accepta discutia despre asa ceva o sa fac un mic tutorial daca este nevoie .

Ar fi super daca as reusi sa intalez si testez MiniDLNA pt ca am gasit numai cuvinte de lauda despre acesta ( cel mai important ca nu ar fi probleme cu subtitrarile ) . In weekend sper sa am mai mult timp de teste .
brad
Experimentat

Post by brad »

Si eu am patit acelasi lucru cu NSA310, in sensul ca nu incarca nici o subtitrare, indiferent de tipul fisierului video (avi sau mkv). Daca rulez de pe "local" incarca daca rulez de pe NSA310 nu.
Totodata am sesizat ca dupa ce am instalat serverul coneziunea la internet, prin Router, a inceput sa o ia "razna". CAnd vroia se conecta cand nu, nu.
Daca am oprit NSA-ul a functionat perfect.
Am sa incerc sa reinstalez serverul dupa care continui cu informatiile.
@danyelsan poate dai mai multe amanunte despre miniDLNA. Ce face si cum se poate instala.
UE49M6302 & HTES4200 & S9 & D-Link 860L & Synology DS214
danyelsan
Informat

Post by danyelsan »

brad wrote:@danyelsan poate dai mai multe amanunte despre miniDLNA. Ce face si cum se poate instala.
Intai sa ne confirme un admin ca avem voie sa discutam de asa ceva si dupa ofer link-uri .
brad
Experimentat

Post by brad »

Pt incarcarea subtitrarilor ai solutie....?
danyelsan
Informat

Post by danyelsan »

brad wrote:Pt incarcarea subtitrarilor ai solutie....?
DIn ceea ce am citit eu cu MiniDLNA ar rula si subtitrarea . Sper ca in weekendul acesta sa am mai mult timp de teste sa vedem ce iese .
brad
Experimentat

Post by brad »

Se poate instala direct in NSA sau cum?
sammy
Reviewer

Post by sammy »

danyelsan wrote:Intai sa ne confirme un admin ca avem voie sa discutam de asa ceva si dupa ofer link-uri .
Din punctul meu de vedere, este ok. In plus, ZyXEL nu cred ca are ceva de obiectat fata de transmission sau alte packete 3rd party. Pana la urma se face pe propria raspundere...

Decat linkuri... prefer sa abordati aici subiecte (ul)... ;)
brad
Experimentat

Post by brad »

Din certificatul DLNA al NSA310, de aici http://certification.dlna.org/certs/REG15621034.pdf, nu rezulta mare lucru despre subtitrari.
Dar din forumul lor, http://forum.zyxel.com/viewtopic.php?f= ... 2&start=10, se pare ca intradevar nu suporta subtitrarile separate.
Si se pare ca nici nu vor face ceva prea curand.
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Si totusi ceva au miscat... http://forum.zyxel.com/viewtopic.php?f= ... =10#p17266
Poate poate... interesant ca nu incarca subtitrarea externa si o reda pe aia din MKV... Eu cand am testat ZyXEL-ul, aveam subtitrare si nu mi-am pus problema sa nu incarce SRT extern, din moment ce mai toate TV-urile/Playerele (in special cu linux) au nevoie de denumirea aia identica a fisierelor...

Eu as da ceva mai multe credit celor de la ZyXEL.
brad
Experimentat

Post by brad »

Poate vine @danyelsan cu vesti mai bune.
Tot wk m-am chinuit sa gasesc o solutie. Dar, deocamdata, fara succes.
Am descarcat si instalat si Twonky Media Server, dar degeaba. Nu stie sa incarce sub cand rulez de pe server. Curios ca acelasi fisier stie sa-l citeasca corect daca rulez de pe local sau de pe alta statie.
Post Reply