Am cumparat de curand un 32ES5500 si separat am luat si un adaptor wireless Samsung.
Toate merg bine insa cand vreau sa vad filme de pe net ele functioneaza o perioada(cca 20 min.) apoi se intrerup. Dupa ce se intrerup trebuie cautate din nou si asta cam dureaza si e si sacaitor.Acelasi lucru se intampla si pe PC insa acolo dupa intrerupere se reia filmul. O fi ceva din setarile TV sau e internetul de vina?
Intrerupere filme de pe net
Re: Intrerupere filme de pe net
daca face si de pe pc clar e internetul de vina
diferenta este ca tv-ul nu stie sa reia filmul dupa intrerupere..
diferenta este ca tv-ul nu stie sa reia filmul dupa intrerupere..
TV 32ES5700
Problema este cunoscuta si discutata aici. Ar exista chiar si o solutie, si o petitie pentru VPlay.ro.
o semnez si eu; unde e?sammy wrote:Problema este cunoscuta si discutata aici. Ar exista chiar si o solutie, si o petitie pentru VPlay.ro.
Am semnat-o dar suntem doar 28....sammy wrote:Aici

S-a gasit o solutie pentru buba cu youtube?sammy wrote:Problema este cunoscuta si discutata aici. Ar exista chiar si o solutie, si o petitie pentru VPlay.ro.
32ES5500 & 40ES5500
O solutie ar fi varianta XL al youtube... http://youtube.com/xl
Si XL e varza, nu imi vede lista de preferate/favorites. Am mutat ultimele 100 de clipuri din preferate intr-o lista noua. Pe asta o vede, dar cand dau play....pauza. Sincer m-am cam saturat de toata situatia asta. Youtube ramane pt. mine interzis pe TV: pe varianta standard crapa browserul, pe Xl nu vede playlist-urile calumea, iar pe aplicatia lor se impotmoleste cand trebuie sa treaca de la o piesa la alta. FRUSTRANT! si mai enervant e ca pe cei de la samsung ii doare la basca. Un amarat de telefon vechi de cativa ani dar cu android (2.2) se descurca infinit mai bine decat tot softul lor de **** (ma refer strict la vizionare clipuri youtube), ceea ce este dezamagitor.
32ES5500 & 40ES5500