Adaptor slot CI+

Kit-uri tastatura & mouse wireless, ochelari 3D, hard disk-uri externe, suporturi etc.
valahul
Curios

Re: Adaptor slot CI+

Post by valahul »

Comandasem Adaptor slot CI+ pentru tv-ul meu Samsung UE40D5500, luat acum doi ani, care eram convins ca nu a venit cu adaptor-ul slot CI+. Cautand azi prin cutia acestuia, supriza, dau peste adaptor. Deci venise cu el.
Asa ca cel care vine de pe bay saptamana viitoare il voi pune la vanzare, cu cat l-am luat, 50 lei. Il voi pune la sectiunea vanzari.
Interesandu-ma, este contrar celor zise de cel de la service, sunt universale adaptoarele, merg pe orice model din 2011 incoace.
bluey
În domeniu

Post by bluey »

Nu sunt universale.
Cel de la seriile D si E nu functioneaza pe seria F.
Invers merg.
andra
Nou pe forum

Post by andra »

Buna,
TV-ul meu nu a venit cu adaptor CI si nu reusesc sa gasesc nicaieri unul de cumparat aici, iar pe ebay este 25 de euro doar adaptorul (fara transport). Link-urile pe care le-am vazut in acest thread nu mai sunt valabile, din pacate. Asa ca, stie cineva de unde pot face rost de un astfel de adaptor?
Multumesc anticipat!
mario08
Nou pe forum

Post by mario08 »

Salut , redeschid acest subiect cu urmatoarea intrebare :
- Se gasesc cumva adaptoare duble CI+ ?
Practic as dori sa folosesc doua cam-uri CI+ si sa nu stau tot timpul sa-le schimb intre ele
Parca la Panasonic ar exista asa ceva , oare Samsung nu poate scoate/produce astfel de adaptoare duale CI +
Post Reply