[Intrebare] Modul wireless TV ES6100

2012
Post Reply
TuneTu
Curios

[Intrebare] Modul wireless TV ES6100

Post by TuneTu »

De ceva timp modulul wireless de la TV a inceput sa faca figuri, iar de curand a inceput sa functioneze pentru maxim cateva minute (presupun ca pana se incalzeste).

Scoate un bazait usor, dar destul de sesizabil din partea de sus a TV-ului.
Cand dau sa verific starea conexiunii, nu mai vede modulul de wireless si cauta direct pe cablu.
Daca dau sa caut alte retele wireless, dupa cateva secunde dispare menu, asta am reusit sa rezolv cu schimbarea regiunii din setarile de service, din Region E in Region A.

Pana la urma cred ca trebuie sa schimb modulul wifi, cei de la Samsung mi-au recomandat un service din zona, dar intrebarea mea este, cat ma v-a costa?

Daca stie cineva sa-mi zica un pret exact, cei care au mai avut probleme (am inteles ca este o problema des intalnita).

Vreau sa stiu daca merita sa-l schimb sau sa-l dezactivez complet, utilizand cablu.
chiciuc
Tehnician

Re: [Intrebare] Modul wireless TV ES6100

Post by chiciuc »

modul WIDT-20R (sunt mai multe revizii BN59-01148A, BN59-01148B, BN59-01148C, poate e una mai noua, probabil si mai buna).
vreo 200 lei + manopera.
Evident ieftin iesi daca il conectezi pe cablu.
TuneTu
Curios

Re: [Intrebare] Modul wireless TV ES6100

Post by TuneTu »

Multumesc mult pentru raspuns, cred ca momentan o sa raman pe cablu pana cand o sa am nevoie de WiFi.

Cred ca poate ramane deschis acest topic, poate pe viitor o sa mai apara alti utilizatori cu nelamuriri etc. :-?
Post Reply