46H7000 - descarcare si instalare aplicatii
samsung 46H7000 "export " filme catre tv fara subtitrare
Din Popcorn Time de ce nu pot viziona filmele "exportate" pe tv, cu subtitrare ?
Re: samsung 46H7000 "export " filme catre tv fara subtitrare
Pe doua laptop-uri folosesc aplicatia Popcorn Time pentru vizionarea gratuita de filme si seriale. Marea lor majoritate sunt subtitrate si in lima romana. Imi aleg filmul si ca sa-l vizionez apas sageata de langa simbolul popcorn si am mai multe optiuni: popcorn ( vizionez filmul pe laptop ), MPC-HC si VLC ( vizionare tot pe laptop, folosind unul dintre aceste media playere ), Chromecast ( instrument streaming HDMI media player produs de Google ), precum si numele smart tv-ului pe care doresc sa vad filmul, ex: Samsung led46,es6100,etc ). Eu selectez ultima optiune si apas butonul " Vizioneaza acum " ( filmul ar trebui sa fie " exportat " via wireless catre unul dintre tv-uri ) si...pe un samsung es6100, model mai vechi, se vede cu subtitrare si pe modelul actual, din 2014, se vede fara subtitrare. In " Tools " nu am alte optiuni referitoare la subtitrare. Folosesc doua laptop-uri, ambele conectate la aceeasi retea wireless. Inclin sa cred ca este vorba de o problema de firmware ( la h7000 ultima actualizare s-a facut automat acum doua zile ), altfel nu-mi explic. Mentionez ca folosesc un router wireless asus ac66u si adaptoare powerline si semnalul este foarte bun.
46H7000 - descarcare si instalare aplicatii
As vrea sa stiu de unde pot descarca aplicatii noi pentru acest model si care este procedura instalarii..
Re: samsung 46H7000 descarcare si istalare aplicatii
ai pe telecomanda un buton smart hub.de acolo intri in aplicatii,care se imparte in aplicatii noi,categorii de aplicatii etc,pentru fiecare categorie ai peste 100 de aplicatii,dupa ce accesezi o aplicatie pe care o doresti dai pe butonul descascare/instalare care iti apare in fereastra si gata o sa ai aplicatia intalata