2 telecomenzi, 2 tv-uri
- mariuszmeu
- Informat
2 telecomenzi, 2 tv-uri
am 2 televizoare samsung led , 2 telecomenzi .cand schimb canalul la unul, se schimba la amandoua.
.cum fac sa nu se mai intample asta .. ?daca ,totusi,conteaza ,am un 40es6100 si un 32h5000 .bineinteles,fiecare din telecomezi merge la amandoua tv-urile .ele sunt in aceeasi camera ,alaturate .

SAMSUNG 55QN85C & EDIFIER R1700BT
Re: 2 telecomenzi, 2 tv uri
Ha, buna asta
.
Nu cred ca ai cum, adica cel putin din cate stiu eu. Singura modalitate pe care o vad este sa iti cumperi o telecomanda universala care sa o folosesti la unul din televizoare, cred ca ai mai mult succes cu o telecomanda universala sa mearga pe seria E si sa nu mearga pe seria H(cel putin in teorie). Ar mai fi posibilitatea sa cumperi o telecomanda smart pentru modelul H5000, asta doar daca acest model permite folosirea unei astfel de telecomenzi, pentru ca pe seria E nu va merge sigur.
Oricum, funny situatia
.

Nu cred ca ai cum, adica cel putin din cate stiu eu. Singura modalitate pe care o vad este sa iti cumperi o telecomanda universala care sa o folosesti la unul din televizoare, cred ca ai mai mult succes cu o telecomanda universala sa mearga pe seria E si sa nu mearga pe seria H(cel putin in teorie). Ar mai fi posibilitatea sa cumperi o telecomanda smart pentru modelul H5000, asta doar daca acest model permite folosirea unei astfel de telecomenzi, pentru ca pe seria E nu va merge sigur.
Oricum, funny situatia

Samsung 40ES6100 ; Samsung 55JS9000
- mariuszmeu
- Informat

- mariuszmeu
- Informat
vreau sa spun ca ,daca aveai 2 aparate indentice , aveai un comutator pe ele cu care puteai sa schimbi frecventa si puteai folosi 2 aparate identice , fiecare cu telecomanda lui .si la tv-ure mele, functiile sunt identice ,doar ca es6100 are 3d,in rest ...identic, dpdv al telecomenzii
Re: 2 telecomenzi, 2 tv-uri
Si eu m-am lovit de aceasta problema si nici nu am sperat sa fie o solutie. Frecventa telecomenzii degeaba o schimbi ca TV-ul asteapta pe frecventa corecta. La mine se incurca un TV cu un monitor cu tuner tot Samsung (evident). Enervant dar nu cred ca exista solutie.