40ES5500 - Problema cu HDD extern

ElfStone
Nou pe forum

Re: 40ES5500 - Problema cu HDD extern

Post by ElfStone »

Salutare,
Nou pe aici , posesor al unui 46ES5500 de cateva zile.

Am un HDD LaCie de 500 GB ... NTFS ... cu o gramada de date pe el. Fiindca era mult prea plin, la prima conectare se tot chinuia sa indexeze ... nu am avut rabdare sa astept asa ca am copiat totul in PC ... am dat un format la HDD ... am pus un MKV de 20 GB ... si a mers instant. Concluzia... daca aveti date multe... si HDD-ul nu a mai fost formatat de mult, recomand o formatare... :P
Samsung 46ES5500
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Da, au mai fost utilizatori care se plangeau ca nu le merge stick-ul/hdd-ul pe USB-ul televizorului dar neavand rabdare sa-l indexeze pentru prima data. Nu stiu daca indexarea se poate dezactiva la TV-uri Samsung.
Octy
Nou pe forum

Post by Octy »

Am un HDD Extern Samsung G2 Portable, 640GB.A mers o saptamana dupa care am intampinat o problema!Calculatorul il citeste dar nu pot intra pe el,Iar cand il conectez din nou la portul usb imi apare o ferestra (You need to format the disk in drive G: before you can use it).Am dat format cu toate ca am date pe el ce vreau sa le recuperez dar imi spune ca (Windows was unable to format it)avand Windows 7.Stie careva de aceasta problema??
sammy
Reviewer

Post by sammy »

Exact un Samsung G2 de 640 GB am si eu in dulap, cedat... Doar ca la mine are probleme de spin-up. Probabil ti s-a dus si tie. Mai incearca si pe al PC... ce sa zic...
Octy
Nou pe forum

Post by Octy »

Il duc inapoi ca l-am luat de la Kaufland de unde lucrez!Imediat imi schimba produsul.si daca nu merge nici ala atunci il schimb pana se satura colegii de mine si imi da banii inapoi pe el!
Post Reply