Salut
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Nu reusesc sa receptionez in urma cautarilor(Digital/ Analog sau ambele) decat 12 canale TV. Stie cineva care ar fi solutia? A mai inregistrat cineva anterior un astfel de mesaj insa nu scrie ce solutie a gasit(spunea la un moment dat ca cineva i-a recomandat sa schimbe tara in Finlanda si sa incerce cu Others la cablu insa nu a functionat la mine). Providerul de cablu e RCS/RDS si am modelul F6320.
Multumesc anticipat
Samsung F6320 / F6400 - Receptie canale TV - Incomplet
-
- Nou pe forum
Re: Samsung F6320 / F6400 - Receptie canale TV - Incomplet
La F6400 nu este "scuză". Mă uitam acuma la specificațiile pentru F6320 să văd ce are la tuner (dar se știe că pe site-uri nu sunt trecute tocmai complet).
Așadar la F6320 este așa:
-Freeview HD Tuner
-Analog Tuner available
-MHEG 5 System
-CI+(1.3) available
Pe Samsung România (samsung.ro) nu găsesc informații despre F6320. Chiar dacă este puțin probabil, mă întreb dacă are legptura cu țara de origine... tunerul DVB-C să fie altfel "tras în bandă". Nu știu cum să zic altfel. Eu cred că totuși ceva îți scapă. Lățimea de bandă nu poate fi chiar așa diferită încât să găsești așa puține canale, și niciun digital.
Întrebare... La un moment dat te întreabă, pe lângă că scanezi analog & digital, dacă scanezi Network sau FULL. Atenție la acel FULL / COMPLET.
Dacă nu reușești, refă pașii, notează ce selectezi și scrie aici, poate ne dăm seama.
PS: Pun pariu că respectivul a reușit să scaneze corect canalele dar nu revenit să zică ce a făcut... că deh așa-i pe la noi...
Așadar la F6320 este așa:
-Freeview HD Tuner
-Analog Tuner available
-MHEG 5 System
-CI+(1.3) available
Pe Samsung România (samsung.ro) nu găsesc informații despre F6320. Chiar dacă este puțin probabil, mă întreb dacă are legptura cu țara de origine... tunerul DVB-C să fie altfel "tras în bandă". Nu știu cum să zic altfel. Eu cred că totuși ceva îți scapă. Lățimea de bandă nu poate fi chiar așa diferită încât să găsești așa puține canale, și niciun digital.
Întrebare... La un moment dat te întreabă, pe lângă că scanezi analog & digital, dacă scanezi Network sau FULL. Atenție la acel FULL / COMPLET.
Dacă nu reușești, refă pașii, notează ce selectezi și scrie aici, poate ne dăm seama.
PS: Pun pariu că respectivul a reușit să scaneze corect canalele dar nu revenit să zică ce a făcut... că deh așa-i pe la noi...

Eu zic sa verifici inca o data cablul daca e bine introdus si daca mufele sunt ok si nu se ating firele.
Da, și asta este o idee 

Ar fi bine daca cei care intampina probleme si le rezolva sa revina aici sa scrie in 2 randuri cum au reusit. Cum e si cazul de fata. Daca s-a rezolvat.
-
- Nou pe forum
Multumesc baieti
S-a rezolvat prin reverificarea tuturor cablurilor-unul dintre ele nu era perfect cablat
S-a rezolvat prin reverificarea tuturor cablurilor-unul dintre ele nu era perfect cablat

Bine de stiutadriansimplu wrote:Multumesc baieti

Multumim pentru confirmare!
Diferentele sunt aici:
http://www.lcd-compare.com/index.php?ac ... 46F6320=on
In principiu este vorba de comanda vocala si a doua telecomanda touch control tactil pe care F6320 nu le au.
http://www.lcd-compare.com/index.php?ac ... 46F6320=on
In principiu este vorba de comanda vocala si a doua telecomanda touch control tactil pe care F6320 nu le au.