Pagina 1 din 1

Conectare casti bluetooth

MesajScris: 29 Oct 2013, 14:37
de protego
Salut,

Vreau sa va intreb daca este posibil de conectat o pereche banala de casti bluetooth stereo la un 32F6400. Intreb pentru ca e clar ca tv-ul are bluetooth, insa nu am gasit nicio optiune in menu in acest sens. Clar functia sound share nu este pentru asa ceva (am incercat), fiind destinata strict device-urilor Samsung.

Multumesc anticipat.

Re: Conectare casti bluetooth

MesajScris: 30 Oct 2013, 08:42
de sammy
Salut,
bună întrebare, însă sunt 99,99% că nu poți. Eu de altfel nu am încerc nici opțiunea de Sound Share, habar nu am cu ce se mănâncă :)

Ok... am dat o căutare și m-am luminat: conexiunea este prin bluetooth, dar în exemplul lor au un soundbar. Dar dacă ai doar niște căști?
How To Connect Your Sound Bar To Your Samsung TV Using SoundShare

Re: Conectare casti bluetooth

MesajScris: 08 Dec 2015, 11:16
de romeolazar
Salut.

Desi e vechi topicul cred ca e de actualitate. Se pot conecta orice tip de casti bluetooth, prin activarea din meniul de service a unei functii care permite acest lucru.

Eu pe seria F nu am reusit inca. Din meniul service se activeaza dar in meniu TV nu apare bluetooth headset. Poate a reusit cineva pe Seria F, mai exact 40F6400.

Toate cele bune.

Re: Conectare casti bluetooth

MesajScris: 06 Mar 2017, 18:55
de Zoltan
Eu am incercat absolut toate modalitatile la un tv Samsung 50KU 6092 fara absolut nici o sansa.Am incercat cu casca :Bluetooth,Wirelles,Casca normal,Home cinema LG,recent am cumparat un Convertor audio digital/analog cu fibra optica fara absolut nici un rezultat.Reprezentanta Samsung se face ca ploua din moment ce nu raspunde la solicitarea de a da un sfat pentru a conecta casca audio sau macar difuzor extern care sa pun aproape de mine.Inclusiv am incercat sa intru in meniul secret pentru a active Bluetooth dar este imposibil cu telecomanda originala.Cred ca este cel mai prost produs aflat pe piata.

Re: Conectare casti bluetooth

MesajScris: 08 Mar 2017, 01:17
de smart_jr
Salut,

Dacă în descriere nu ai mufa Jack, ciuciu căști.
Poti încerca cu acel convertor de la optical la analog (mufe RCA) care sa iasă intr-un transmițător Bluetooth.
Buget necesar convertor și transmitator: 150-250lei + căștile Bluetooth.
Soluții sunt

Re: Conectare casti bluetooth

MesajScris: 02 Dec 2017, 13:49
de zenith
va salut

detin un Samsung 40H6240 smart tv 3D (deci Bluetooth incorporat vers. 2.1.14.498 - BSA0106_00.25.H4) care nu are din fabrica meniul de conectare casti/boxe Bluetooth.

am activat BT_audio si BT Support din service menu si acum TV-ul afiseaza submeniul Bluetooth headphone in speaker settings insa când dau cautare nu imi gaseste sistemul audio (Edifier R2730DB).

este vreo posibilitate sa imperechez aceste doua dispozitive pe Bluetooth? mai este vreo setare pe care as putea sa o fac?

tot in service menu am observat ca este si optiunea de BT_upgrade. as face upgrade modulului Bluetooth cu unul care sa permita asocierea cu dispozitive audio (care nu sunt marca Samsung). schimbarea modulului Bluetooth la acest TV este plug&play ca la laptop sau necesita desfacere/refacere lipituri?

Re: Conectare casti bluetooth

MesajScris: 21 Feb 2018, 09:20
de sammy
Intreb si eu.... daca avea BT incorporat... de ce nu are optiuni de conectare?!