Pagina 1 din 1

Samsung Allshare

MesajScris: 28 Ian 2014, 15:28
de melcu
Bună ziua , cum pot adăuga un folder de pe altă partiție a PC-ului la Allshare , având în vedere că adăugând-ul cu butonul ”Adăugare fișiere de redat la listă” nu-mi mai vede subtitrările ? Dacă adaug un folder cu un fișier video și subtitrare prin ”copy/paste” vede și subtitrarea, dar doar dacă-l adaug la ”fișiere video” din ”biblioteci” din partiția ”C” a computerului ... Aștept sugestii ! Preț redus pentru mașină de spălat rufe SAMSUNG, cu tehnologia EcoBubble, slim și clasa de consum energetic A+++.

Re: Samsung Allshare

MesajScris: 30 Ian 2014, 12:35
de melcu
Se face un folder pe partiția care doriți , îl adăugați gol la ”Foldere partajate ” în allshare , cu cut/paste adăugați foldere cu conținut video+subtitrări (denumirea folderului , filmului și a subtitrării să fie identică) refresh la allshare și gata , aveți și subtitrare !

SAMSUNG ALLSHARE-le vietii....m-a terminat!

MesajScris: 30 Iun 2015, 18:03
de NorthStar
Am o problema de doua zile cu SamsungAllshare....Va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce sa-i mai fac :?: ! nu merge :? ! Si cand spun nu merge se intampla urmatoarele:(care ma lasa cu nervii in piuneza :evil: )
-pornesc SAS (samsung allsharre) il ,,imperechez" cu tv-ul...totul perfect! intru in fisierul unde am stocat filme...pornesc un film MKV care imi spune clar in titlu ca e XviD...(ex.Columbiana ,,adus"acum o luna) merge brici...totul ok...ei aici e magaria ce nu o pot descoperi nicicum....acelasi format de film acelasi titlU XviD ,,adus"ieri....il pornesc ...,,invarte rotita de gandire"....si crapa total :shock: cu optiunea doar de a-l inchide :cry: ...deci un nou restart....am sunat la baieti la Samsung...nu e de la tv mi l-a killerit prin net! e brici :shock: ...deci...,,windgoz 7" :evil: nou instalat...firewall dezactivat...toate le-am incercat...am reinstalat de cel putin 4-5 ori SAS din surse diferite....aceeasi problema...VA ROG DIN SUFLET DATI-MI UN SFAT!! :( ca nu stiu ce sa fac... Prezentarea unui televizor din noua serie (2017): REVIEW Samsung 32M5502, preț, păreri

Re: SAMSUNG ALLSHARE-le vietii....m-a terminat!

MesajScris: 01 Iul 2015, 08:03
de sammy
Acelasi titlu, acelasi format... dar oare... aceeasi encodare? :D
Sa inteleg ca alte filme au functionat? Ai mai incercat si alte fisiere? Daca da... cum de nu ti-a trecut prin cap ca-i problema cu fisierul MKV sau AVI, sau ce o fi?

Re: SAMSUNG ALLSHARE-le vietii....m-a terminat!

MesajScris: 02 Iul 2015, 06:58
de sup3rfly
Daca altele merg....eu unul tind sa cred ca problema este de la fisierul respectiv. Mai incearca si alte fisiere ca sa vezi daca problema persista