Pagina 1 din 3

voyo.ro

MesajScris: 06 Oct 2012, 22:50
de sammy
Am intrat astazi (de curiozitate) pe optiunea VOYO din SMART-ul Samsung. Dupa ce-ti solicita adresa de e-mail, iti trimite o confirmare de genul asta:
voyo.JPG
voyo.JPG (47.78 KiB) Vizualizat de 2599 ori


... urmezi link-ul de confirmare si:
voyo2.JPG
voyo2.JPG (110.12 KiB) Vizualizat de 2599 ori


si va expun aici ce zic ei. Se face ca:
Voyo ofera continut video in sistem de abonament (SVOD) si pay-per-view (TVOD). Voyo este un serviciu care permite utilizatorilor sa acceseze un continut foarte variat de video online – sute de titluri de filme, emisiuni informative si de divertisment, seriale si produse cu continut sportiv, multe dintre acestea cu difuzare LIVE. Utilizatorii se pot bucura de nenumarate seriale internationale, seriale romanesti, chiar in avans fata de difuzarea la TV.

Pretul abonamentului Voyo este de 3 Euro + TVA, iar produsele din sectiunea "pay-per-view" au pretul listat in dreptul titlului (tarifele acestea includ TVA). Atat abonamentul, cat si oferta din sectiune "pay-per-view", toate aceste pot fi platite prin SMS sau Card.

Pentru o utilizare usoara a serviciului, utilizatorul trebuie sa detina un computer si o conexiune la Internet care sa atinga minimum tehnic acceptat, conform celor prezentate in mai jos.
(Aici au omis sa spuna... "un computer sau un TV Samsung" :lol: )

Apoi: Accesul la Voyo este permis persoanelor de orice varsta.Cu toate acestea, Etichetele "18+" in cazul unor titluri indica faptul ca anumite categorii de continut video sunt permise doar persoanelor mai in varsta de 18 ani.

Dezactivarea contului:
Pentru dezactivarea contului utilizatorul trebuie sa inainteze catre S.C. PRO TV S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bulevardul Pache Protopopescu nr. 109, sector 2, Bucuresti sau sa o trimita scanata pe email la adresa suport@voyo.ro.

Deci ProTV-ul este in spatele VOYO? Nu stiam...

La abonare, utilizatorul primeste 7 zile de continut gratuit (free trial). La finalul acestor 7 zile, abonatul este taxat direct cu 3 Euro + TVA, contravaloarea abonamentului pe o luna.
Din cate am inteles se ia ceva garantie.

Urmeaza o serie de clauze pentru dreptul de autor, pe care de altfel va rog sa le respectati.

Nu am facut inregistrarea pana la capat, dar sunt curios cum s-a misca un film rulat de acolo.

Vedeti ce filme sun disponibile pe voyo.ro

Re: voyo.ro

MesajScris: 07 Oct 2012, 07:08
de sebastian091074
deci aplicatia merge direct de pe un TV samsung ???

Re: voyo.ro

MesajScris: 07 Oct 2012, 08:16
de sammy
Da, este o noua aplicatie instalata in SMART. Prin procedura descrisa mai sus se face legatura intre TV si cont (abonament). Mie mi-a suras ideea ca pentru 1 EUR (4,6 RON) cumpar bilet pentru intreaga familie pentru un film NOU aparut, vizionabil in cinematografe doar :) ... Cred ca bine am inteles taxa pe film.

Singura problema ramane o conexiune buna la internet si serverul lor de streaming sa fie pe masura solicitarilor. Ii ceva in genul vplay.ro (cred), DOAR CA LEGAL!

(Am sa atrag atentia, de cate ori discutam chestiuni sensibile, sa respectati drepturile de autor :) )

Sa nu uit. Tot in SMART a aparut si aplicatia mai mult promovata si anume SEENOW. Aceasta apliactie ar fi "versiunea internationala" a voyo. Sau mai bine zis invers. Voyo este versiunea Romaneasca a Seenow :) :
Samsung_SeeNow.JPG
Samsung_SeeNow.JPG (136.9 KiB) Vizualizat de 2593 ori


Meniul principal al Seenow se prezinta astfel:
Samsung_SeeNow.JPG
Samsung_SeeNow.JPG (136.9 KiB) Vizualizat de 2593 ori


voyo.ro si Seenow in SMART:
Samsung_SMART_VOYO.RO_AND_SeeNow.JPG
Samsung_SMART_VOYO.RO_AND_SeeNow.JPG (146.88 KiB) Vizualizat de 2593 ori

Re: voyo.ro

MesajScris: 18 Oct 2012, 17:01
de Margelatu
Da, se vede ca nu prea te uiti pe PRO TV, Voyo este al lor, iti poti da seama lejer dupa cat de multa reclama i se face in pauzele publicitare si cat de des e pomenit in timpul stirilor sau cand este anuntata vreo transmisie LIVE.

Din ce stiam, pentru cei care au achizitionat un TV Samsung Smart in perioada asta (nu stiu sa va spun exact intre ce date) Voyo ofera 3 luni de abonament gratuit. POate cineva confirma acest lucru va rog? Eu inca nu am intrat in aplicatie sa imi fac cont.

Re: voyo.ro

MesajScris: 31 Dec 2012, 12:47
de TeHashX
Salutare, am si eu un tv 40es6100 si nu puteam folosi volumul nici tasta mute cand aplicatia voyo era deschisa dar din fericire cu ultima actualizare firmware T-MST10PDEUC-1031.0 problema a fost rezolvata. :)

Re: voyo.ro

MesajScris: 31 Dec 2012, 13:54
de sammy
Veste buna... se mai face si debugging :D

Re: voyo.ro

MesajScris: 04 Ian 2013, 14:21
de tzepeshila2002
salut. am un samsung 40es5500 si aplicatia voyo instalata dinainte. problema mea e urmatoarea> cand incerc sa lansez aplicatia Voyo.ro, ecranul se face negru si ramane asa. nici vorba sa intre in aplicatie. am resetat Tv/ul si la fel. e posibil ca modelul de TV sa nu fie compatibil cu aplicatia pt voyo?

Re: voyo.ro

MesajScris: 04 Ian 2013, 20:55
de VANGELIS
O alta problema intimpinata de mine ,pe voyo este aceea ca in timp ce urmaresc un film pe la jumatate sa spunem se intrerupe sau mai bine spus se blocheaza,dupa care cind dau din nou play reia de la inceput filmul si trebuie sa derulezi pina la momentul intreruperii dar nu ai gararntia ca pina la sfirsitul filmului nu se mai intrerupe vreodata,oare de ce? :roll:

Re: voyo.ro

MesajScris: 04 Ian 2013, 20:59
de sammy
Pot sa fie 3 cauze... cel putin :D
- serverul voyo este "putrad", adica non-profi, nepregatit pentru un numar mai mare de solicitari. Aceasta varianta este putin probabil totusi (si exista doar in Romania, unde serviciile in general lasa de dorit)
- conexiunea ta la internet scade sub limita admisa de player.
- probleme din softul de voyo... bug, nu este in stare sa-si tina un buffer si mai ales sa "suporte" o intrerupere de "flux" de date.

... Trebe reclamata problema ca ei sa fie constienti ca situatia nu este "roză"

Re: voyo.ro

MesajScris: 04 Ian 2013, 21:10
de VANGELIS
Multumesc frumos pentru promptitudinea de care dati dovada in a raspunde la intrebari,si treaba cu lipsa de memorie sau cam asa ceva cum ramine cred ca stiti la ce ma refer.[am internet de rds si am fiberlink 2 nu cred ca ar fi de la internet]nu de putine ori am patit asta.