Pagina 1 din 1

Am blocat PIN-ul

MesajScris: 11 Mar 2013, 20:29
de marianf
Cel mic a reusit sa blocheze PIN-ul. Nu stiu care este si cum sa rezolv problema.

Re: Am blocat PIN-ul

MesajScris: 11 Mar 2013, 20:45
de sammy
Deci sigur 0-0-0-0 nu mai este, ca doar ai verificat... :D
Probabil din meniul de service, insa trebuie sa cautam informatii... Sa nu faci asa la plezneala ca il poti zapaci mai rau.

Re: Am blocat PIN-ul

MesajScris: 12 Mar 2013, 07:49
de adi_krusell
Salut.
Pentru resetarea codului PIN, procedeaza astfel:
Cu televizorul pornit, apasa butonul "Power", pentru a-l opri. Acum apasa urmatoarele butoane, in ordinea:
Mute >> 8 >> 2 >> 4 >> Power.
Televizorul va porni cu PIN-ul resetat (0000).

Re: Am blocat PIN-ul

MesajScris: 12 Mar 2013, 10:53
de marianf
Merci frumos. Am sa incerc diseara.

Re: Am blocat PIN-ul

MesajScris: 13 Mar 2013, 10:56
de marianf
A functionat. Multumesc frumos...


Edit by adi_krusell: Cu placere.

Re: Am blocat PIN-ul

MesajScris: 10 Ian 2017, 10:09
de boss288
trebuie puse si sagetile