Pagina 1 din 1

Reguli pentru adaugare subiect nou pe forum

MesajScris: 03 Oct 2016, 22:08
de admin
Pentru a adăuga un topic (subiect) nou:
(nerespectarea acestor cerințe au ca rezultat ștergerea topicului)

 • Verifică sub-forumul seriei care coincide cu modelul tău de televizor!

  Exemple:
  Seria K (2016)
  Seria J (2015)
  Seria H (2014)
  ...etc.
 • Dacă nu există topic care este pe același model, indiferent de diagonală, este ok să adaugi subiect nou.

  De exemplu, dacă există review pentru 40KU6072 NU mai adăuga subiect nou de genul: "Probleme mediaplayer la 49KU6072". Postează comentariul pe topicul existent.
 • Folosește în titlul topicului seria de model al televizorului despre care se va discuta și problema în clar, fără "Heeelp!" în titlu.

  Exemplu de titlu subiect: "40KU6400, cum setez rețeaua?"

4. Întrebarea ta nu este legată de un model anume, gen "protecții priză", "energie din panouri solare" și alte chestii "SF", foarte probabil nu există discuții pe tema respectivă și alegi un forum de "Alte discuții" sau te orientezi pe sub-forum de sunet, dispozitive șamd.

5. Dacă chiar nu te-ai descurcat, TE AJUTĂM! Dar subiectele noi care arată clar lipsa interesului pentru organizarea acestui site vor fi "aruncate" în coșul de gunoi, urmând ca tu, dacă binevoiești, să creezi un subiect nou după ce vei vedea ca răspuns la subiectul aiurea un link spre acest regulament.

6. Dacă ești grăbit și nu citești aceste reguli... nu este problema noastră!

Mulțumim mult pentru înțelegere. Preț redus pentru mașină de spălat rufe SAMSUNG, cu tehnologia EcoBubble, slim și clasa de consum energetic A+++.