Pagina 1 din 1

Problema conectivitate Q7F

MesajScris: 31 Dec 2018, 08:11
de Dragosbr
Salut!
Mă confrunt cu următoarea problema: La un tv Samsung Q7F de 123 cm la setările de retea, merge conexiunea wireless însă dacă incerc conexiunea prin cablu, se conectează, primesc mesajul ca tv e conectat la internet, însă nu primește date.
Am incercat din router sa schimb slotul, gândindu mă ca poate e vreo problema cu switchul sau cu cablul insa aceeasi problema, mesajul este Reusit! TV conectat la internet, insa nu am internet.
Am sunat la Samsung și mi s a spus sa vb cu providerul de internet, in speță RCS RDS si sa imi schimbe frecventa de internet de la 5 la 2.4 hz. Explicația ar fi ca noua serie Qled nu merge pe frecventa clasica de 5 hz. Ceva legat de sistemul Tizen.
Curios este faptul că pentru o perioadă buna a mers pe cablu.
Ceva pareri aveti? Pentru ca conexiunea pe wireless este destul de slaba si la filme 4k pe Netflix se inteapa si isi pierde din rezolutie.
Multumesc!

Re: Problema conectivitate Q7F

MesajScris: 06 Ian 2019, 12:53
de cristiboss70
Salut , si eu detin acest tv de 1 an si ceva ,il tin conectat permanent la internet prin cablu(internet de la RDS) si nu am avut niciodata probleme...ba chiar am schimbat un router de cand am tv-ul si a mers la fel pe ambele routere...ce vorbesti tu acolo de frecventele 2,4 si 5 Ghz sunt strict pe wireless...ai incercat din tv sa faci o resetare retea?Sau poate chiar o resetare totala a tv-ului ?