Pagina 1 din 1

Adaptor USB la RJ-45 - Nu porneste HDD-ul

MesajScris: 31 Mai 2018, 22:53
de laurentiu.titei
Salut,
am un tv Samsung si am un cablu utp tras din living pana in dormitor (circa 5 metri) si vreau sa folosesc un cablu usb sa pun hardisk-ul mobild din living ca sa nu atarn fire de la cel montat pe perete in dormitor. Am facut cioexiunea USB RJ45 dar functioneaza doar stick-urile, hardul nu se alimenteaza suficient. Ma poate cineva lamuri.sfatui? Multumesc.

Re: USB TO RJ45

MesajScris: 06 Iun 2018, 12:45
de sammy
Daca stickurile functioneaza si este problema doar de alimentare, ti-as sugera un USB HUB cu alimentare la priza care este capabil sa de-a 1A (cateodata ajunge si 500 mA, dar depinde de HDD extern) si sa conectezi HUB-ul la adaptor si HDD-ul la HUB. Asta in cazul in care HDD-ul este de ala micut de 2,5 si are doar port USB.

O alta varianta ar fi sa folosesti un cablu "Y", cu micro USB conectat la HDD, unul din cele 2 USB-uri conectat la adaptorul USB-RJ45 si al USB la un alimentator de asta de telefon, ceva cu 5V si 1A. Am mai folosit astfel de cabluri cand nu era curent suficient, la HDD de 2,5" dar la 7200 rpm la care nu-i ajunge curent sub 1A.