Soundbar Samsung HW-F355 Review Pret Pareri

Sisteme home cinema, receivere, boxe, conexiuni

Soundbar Samsung HW-F355 Review Pret Pareri

Mesajde raducanmihai » 30 Dec 2014, 10:37

Soundbarul arată excelent, telecomanda din păcate, deși funcțională, nu este pe măsura lui. Se poate conecta prin SoundShare (fără fir, prin BT) cu un TV Samsung din 2013 încoace și poți folosi telecomanda televizorului pentru a controla volumul. Dacă îl conectezi prin cablu optic, trebuie folosită telecomanda lui. Se deschide odată cu televizorul și se închide singur la 20 min după ce ai închis televizorul.

Poți trimite muzică prin Bluetooth sau conecta un stick cu muzică (inclusiv FLAC).

Despre sunet: bass-ul subwoofer-ului este foarte (foarte) puternic. Are setări pentru volumul SW de la -6 la +6. Ca să fie ok, trebuie ținut la -4 sau -5. Nu are setări separate pentru trebble și bass (cum are seria H). Este un upgrade față de boxele televizorului, dar nu m-a dat pe spate. Are setări 3D surround, music, news, drama, cinema, game, etc. Ce consider că-i lipsește este claritatea în frecvența de mijloc, exact unde sunt vocile. Setarea News rezolvă, parțial, această problemă. Cu tot 3D surround-ul, nu vă închipuiți că o să auziți elicoptere deasupra capului sau în spate, dar creează a senzație de spațialitate pe care TV-ul nu o poate face. În schimb, separarea stereo este bunicică.

Are setări pentru LipSync, adică sincronizarea imaginii cu sunetul. Nu a fost nevoie să umblu la setarea asta, dar este acolo în caz de nevoie.

M-a impresionat însă pozitiv redarea FLAC-urilor. Am pus câteva pe un stick (Thriller remastered, Police, Neil Young) și jos pălăria. Sunet foarte bun dar cu aceeași mențiune despre frecvențele de mijloc la care e loc de mult mai bine.

Eu am vrut ceva mai mult, așa că F355-ul i l-am dat lui taică-miu pentru că e păcat de prețul la care l-am luat (399 lei). El are un televizor LG de 32 inchi și l-am conectat prin cablu optic. Eu mi-am comandat un H450 (putere dublă, SW wireless și are setări trebble și bass + volum pt SW). E la curier acum și trebuie să ajungă în câteva ore. O să revin cu o comparație între cele două.

PS: Cu ocazia asta am aflat și diferențele între F355 și H355 (cel cu 200 de lei mai scump). Sunt identice, singura diferență este că H355 are în plus setări pentru trebble și bass (+ seria H este 2014, pe cănd F este 2013).

8
0
TV: Samsung UE40F6470
Soundbar: Samsung H450
Imprimantă: Samsung M2070-FW
Telefon: Samsung Galaxy S7
Tabletă: Nexus 7
Laptop: MacBook Air 13"
Avatar utilizator
raducanmihai
Informat
 
Coeficient: 27 (votes: 45)

Mesaje: 51
Membru din: 12 Dec 2013, 06:24


Înapoi la Sunet

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

Despre noi

Comunitatea detinatorilor de televizoare Samsung.

cron
Convertor audio 5.1 surround, digital la analog, optic la RCA
Inchide