Soundbar Samsung HW-F350 Review Pret

Sisteme home cinema, receivere, boxe, conexiuni
Prezentare: Soundbar Samsung HW-F350

Soundbar Samsung HW-F350 Review Pret

Mesajde sammy » 14 Iun 2014, 10:44

"Ghici ciupercă" ce sistem audio are: sunet decent cu bass profund, intrare audio digitală optică, decodare DTS / Dolby Digital, ridică calitatea audio mult peste sunetul scos de televizor și nu vă face deficit bugetar? R: Samsung HW-F350. Da, acest soundbar m-a surprins. Pe lângă toate atuurile enumerate mai sus, HW-F350 are și port USB (pentru redare MP3), intrare auxiliară (pentru semnal analog) și telecomandă cu multe funcții.
Totul despre HW-F350 în acest review.

Soundbar Samsung HW-F350 Review

Prețul acestui sistem audio este rezonabil: vezi oferta


Chiar dacă toate difuzoarele sunt frontale, reușește să redea efecte surround. Nu mă refer doar la o falsă senzație de spațialitate, ci la redarea sunetului din spate atunci când scena de film este de așa natură. De exemplu într-o secvență de film, 3 personaje povestea și un alt personaj îi strigă, virtual din spate... Acel strigăt se aude din spate, iar când camera se întoarce, evident că persoana se aude frontal.
Foarte probabil surround-ul nu este același lucru ca și un sistem 5.1 real (cu boxe și în spate), dar efectul există!

Pachet:
Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350

Soundbar-ul necesită de fapt cutie așa mare. Cea mai mare parte a cutiei este goala. Soundbar-ul deasupra iar subwooferul ocupă doar o parte a cutiei.

Accesorii:
Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350


Despachetare:


Design:
Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350


Samsung HW-F350 acum la preț PROMO: vezi oferta

Despre portul USB. Este "rudimentar" dar există...
  • Fișiere suportate: *.mp3, *.wma, *.aac, *.wav, *.Ogg, *.Flac
  • "If the file name of a folder on a USB device exceeds 10 characters, it is not displayed on the OLED". Eu înțeleg că dacă lungimea numelui fișierului / folderului depășește 10 caractere, nu va fi afișat pe display-ul frontal. Eu nu înțeleg dacă este vorba doar de lungimea numelui de fișier sau de folder sau ambele.
  • NU toate dispozitivele USB sunt compatibile. Sunt excluse din start: HDD-urile externe, telefoanele mobile. Deci cred că până la urma sunt compatibile doar stick-urile și alea trebuie să fie formatate FAT16 sau FAT32. Sistemul de fișiere NTFS nu este suportat.
  • Poate sunt suportate și cardurile (cu cititioare de carduri) deși în manual recomandă ca dispozitivul USB să fie conectat direct. Poate că un cititor de carduri este considerat "direct".
  • Zice că dacă conectăm mai multe dispozitive USB, probabil nu va funcționa. Deci nu vom folosi USB HUB.

Telecomanda și funcții:
Soundbar Samsung HW-F350

Majoritatea funcțiilor sunt setate de la telecomandă așa că le prezint într-un pas și doar pe cele mai importante:
  • Power și TV Power pentru soundbar și power on/off TV (Samsung). Pentru TV avem și tasta TV Source.
  • Taste directe pentru a selecta intrarea: OPTICAL (SPDIF, digital), AUX (auxiliar analog), USB
  • Auto Power. O chestie faină - sistemul se pornește automat când detectează semnal pe intrarea optică. Deci pornesc TV-ul, se pornește automat și soundbar-ul. Când opresc TV-ul, durează câteva minute până se oprește și soundbar-ul. Ar putea să fie la fel, adică oprire instantă.
  • Dimmer - control luminozitate display frontal. Să nu încurce vizual, soundbar-ul fiind de regulă poziționat sub televizor la 5-10 cm (cam așa indică și manualul)
  • Avem și taste TV VOL și TV CH., pentru volum sonor TV și schimbare canal.
  • Audio Sync. în caz că sunetul este decalat de imagine se poate ajusta. Dar rămâne ideea de "just in case"
  • Tot pentru televizor, taste: TV MUTE, TV INFO, TV PRE-CH, TV EXIT
  • Tastele pentru playerul integrat în soundbar, deci pentru redare de pe USB fișiere mp3: rewind, stop, play/pause, forward, tradus: piesa anterioară, play/pause, piesa următoare.
  • S/W LEVEL (Volum subwoofer): săgețile direcționale stânga și dreapta de pe telecomandă.
  • Volum soundbar: tastele direcționale sus și jos
  • Desigur că avem și tasta de MUTE.
  • Sound effect - MOVIE, NEWS și alte presetări de gen. Nu am observat diferență mare între ele. Probabil depinde și de sursă.
  • 3D Sound Plus - funcție ce accentuează efectul de surround, atât cât poate un soundbar. Sunetul surround adevărat este cel cu 2 boxe frontale, 2 boxe spate și subwoofer. Sau, ar fi sistemul 7.1 care are în plus 2 boxe lateral/centrale.
  • Smart Volume - are grijă de modificările drastice de volum, păstrând sonorul aproximativ la același nivel. Util la filme, noaptea.
  • DRC - cam același lucru cu smart volume dar este legat de Dolby Digital și are 3 setări: Standard, MAX și MIN.

Instalare:
Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350Soundbar Samsung HW-F350


Am filmat un "test" de subwoofer... De fapt nu prea este elocvent acest video, mai ales că aparatul foto nu are cum să înregistreze bass-ul. Dar vă arăt cum se "zbate" micul woofer să facă gălăgie. Și la asemenea vibrații, sunetul este ok. Incinta de lemn are importanța sa. Tehnolgia bass-reflex ajută ca o cutiuță așa mică să asigure bass-ul întro cameră de 5x3 m.
Locul în care așezăm subwooferul este important. Cel mai indicat loc este unde poate genera rezonanță. Nu pe masă, nici in mijlocul camerei. JOS să fie și undeva în colț și să nu fie îngrămădit între mobilă. Să aibă ceva spațiu. Să vedeți că în funcție de locație wooferul poate să fie mai eficient. Ultima dată când am încercat eu niște boxe mai mari pe post de subwoofer am făcut gălăgie mare :D (aici poți vedea un... altfel de test :lol: )



Samsung HW-F350 acum la preț PROMO: vezi oferta

Este util? Multumim pentru Like & Share!


Îmi place:
  • Când pornesc televizorul, se pornește automat și soundbar-ul. Când opresc televizorul
  • Chiar dacă subwooferul este mic, nu distorsionează la volum mai mare. Practic, cu scula asta poți deranja binișor vecinii din bloc.
  • Subwooferul se poate regla între -6 și +6 (probabil decibeli), față de setarea standard care este pe 0 (zero).
  • Cu setarea subwooferului pe 0 (zero), poți da volum destul de mare. Volumul este între 0 și 50. Dacă vizionezi un film pe volum 20, este suficient.
  • Am ascultat muzică de pe Youtube și sună bine.

Nu îmi place:
  • Nu are bluetooh.
  • Nu este cu subwoofer wireless, dar asta este caracteristică modelelor mai scumpe.
  • Are un USB "prost" și limitat. Cum adică să nu cunoști HDD extern și partiție NTFS. Am un DVD Player portabil cu USB de acum mulți ani, care știe NTFS și HDD extern.
  • Nu am găsit încă dacă pot să reglez frecvențele înalte. Are bass dar sunetul ca și frecvențe medii și înalte sunt "bătute în cuie".

Concluzie: își merită banii.
/
10
0
Avatar utilizator
sammy
Reviewer
 
Coeficient: 571 (votes: 1010)

Mesaje: 3405
Membru din: 09 Sep 2012, 12:26
Localitate: In your TV!



Re: Soundbar Samsung HW-F350 Review Pret

Mesajde sup3rfly » 31 Iul 2014, 17:24

Salut, in continuare se merita sau ti-ai schimbat parerea intre timp ?
As vrea si eu sa cumpar acest model, dar parca as lua ceva mai nou, dar nu stiu daca se merita banii in plus.

0
0
Samsung 40ES6100 ; Samsung 55JS9000
sup3rfly
Experimentat
 
Coeficient: 62 (votes: 93)

Mesaje: 181
Membru din: 22 Iun 2013, 16:16

Re: Soundbar Samsung HW-F350 Review Pret

Mesajde sammy » 31 Iul 2014, 22:55

Imi place. Power on tv, automat power on soundbar. Muzica de pe canale TV se aud fain. As vrea sa pot regla inaltele nu doar subwoofer. Filmele si ele sunt ok. Mai apare si cate un efect surround. Pretul pe care l-am dat eu, merita. Dar nu 799 sau cat ii pe langa promotii. Nu ma omoara nici lipsa bluetooth, nici subwoofer pe fir.
Pentru mine in "must-have". Intre difuzoarele anemice din tv si receiver.

0
0
Avatar utilizator
sammy
Reviewer
 
Coeficient: 571 (votes: 1010)

Mesaje: 3405
Membru din: 09 Sep 2012, 12:26
Localitate: In your TV!



Înapoi la Sunet

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

Despre noi

Comunitatea detinatorilor de televizoare Samsung.

cron
Adaptor convertor audio toslink la rca.
Inchide