Am tot lăudat telecomanda Samsung Smart Touch ce vine cu noile televizoare din seria F 2013
de m-am săturat eu să o ridic în slăvi. Ok, ESTE BETON! (mă ia tastatura pe dinainte) așa că am să dedic un topic special acestei jucării inteligente. Pe cuvânt, este cea mai tare telecomandă care mi-a fost dat să o utilizez până acum. Saltul este IMENS față de primele idei încropite în telecomenzi cu mini-tastatură pentru televizoarele SMART.O privire de aproape
PRO
- Touchpad excelent. Responsive (adică nu are lag).
- Touchpad-ul este în sine un buton mare, pentru că-l poți apăsa cam oriunde să faci click. Este mai comod să-l apeși de colțuri. Dacă apeși pe mijloc, parcă ai apăsa mai multe butoane simultan. Nu știu cum să mă explic mai bine în acest moment.
- Îți permite navigarea în condiții decente pe internet, folosind exclusiv această telecomandă.
- Ai acces la toate funcțiile telecomenzii "normale". În meniu găsești cam tot ce ai nevoie.
- Calitate bună. Plastic... tot. Nu-ți dă senzația că ai în mână o telecomandă de aia "ordinară"
Contra
- Touchpad-ul nu are TAP. Este buton.
- Comenzile vocale sunt degeaba. Pentru cineva din RO pun pariu că nu este folositoare. Eu am dat câteva comenzi vocale în engleză și am uitat de Voice control (for... ever)
- Nu este compatibilă cu toate televizoarele SMART din seria F. Foarte probabil comunicarea cu televizorul se face prin Bluetooth 2.1, cum sunt și acele tastaturi smart cu touch-pad de la Samsung, care sunt compatibile doar de la ES6100 în sus (vezi aici Tastatura Wireless Bluetooth Samsung VG-KBD1500 XU Black), care să zicem că înlocuiește cu succes această telecomandă smart touch, însă nu se compară ergonomia / "portabilitatea". Una este să ții în mână o telecomandă și alta este ditamai tastatura. Dar, evident tastatura "bate" telecomanda când vine vorba de scris texte la greu pe net...
Alternativă
Tastatură wireless cu touchpad, compatibilă. |
---|
Vezi oferta... |
Concluzie
Dacă această telecomandă ar fi compatibilă și cu F5500/F5300 (etc.) aș cumpăra-o fără ezitare (poate un preț absurd m-ar face să renunț la ea).
Te intereseaza si aceste subiecte:
- Web browser test - Samsung seria F (2013) - Dual-Core [Teste si prezentari pe subiecte - Seria F 2013]
- Filme online - Vplay.ro - Samsung seria F (2013) [Teste si prezentari pe subiecte - Seria F 2013]
- Media Player - Seria F (2013) [Teste si prezentari pe subiecte - Seria F 2013]
- Samsung 32F6400 UE32F6400 Review Pret Pareri (F6400) [Recenzii amanuntite - Seria F 2013]
- Camera web - Neaparat Samsung? [Accesorii hardware]
- HDD extern Seagate Expansion 1TB, 2.5", 5400 rpm, 8MB, USB 3 [Accesorii hardware]
- Tastatura Samsung VG-KBD1000 Review [Accesorii hardware]
- Tastatura Logitech Wireless K400 Touchpad Keyboard [Accesorii hardware]
- Tastatura iluminata compatibila? [Accesorii hardware]
- Kit tastatura si mouse: Genius LuxeMate i815 [Accesorii hardware]
- Kit tastatura si mouse: Logitech Wireless Combo mk260 [Accesorii hardware]
- Kit tastatura si mouse: Microsoft Wireless Desktop 800 [Accesorii hardware]