Samsung sau alte mărci?

Samsung sau alte mărci?

Mesajde sammy » 04 Oct 2013, 09:58

Este ușor să găsești hibe la televizoarele Samsung, având la dispoziție și acest forum pe care mulți și-au expus anumite probleme de imagine, funcționalitate etc. Clouding, probleme de SMART, player, browser, Youtube, conectică, ÎNSĂ... eu tot zic și repet: Ce credeți că găsim în "curtea" concurenței?. "Lapte și miere?" :lol:... totul funcțional, paneluri de super-mega calitate? SMART-uri de invidiat?
Discutând cu un amic, care nu este lămurit să aleagă Samsung, ajunse la un moment dat să ceară părerea despre Philips. Tot el mi-a dat ulterior un link în care scria:
Citez...
ia orice numai Philips nu, cel putin nu din seriile inferioare. eu am luat un 47PFL3007H (50PFL3008H tot cam aia e) pe 21 august. pe 13 septembrie s-a stricat m-am dus la service cu el. e placa ssb defecta, nu se mai poate aduce alta, nu se mai poate inlocui asa ca mi s-a dat negatie de service. deci sfatul meu este sa uiti de philips seriile inferioare. ti-o spune unu patit, nu unul de comenteaza aiurea pe forum fara sa fi avut contact cu tv-urile lor ci doar din ce-a vazut dupa o plimbare pe la mall cu gagica.

Ce impresie îți face o astfel de părere? Și exemplele contină și la alte mărci. Samsung oferă prețuri și produse competitive, dar desigur... mai au de lucru.

Nu uitați un lucru. SAMSUNG vinde poate 10 televizoare până vinde alt producător un singur TV. LG-ul ar fi ceva mai apropiat, însă ... pe vremea când deținătorii Samsung se plângeau de restart în browser pe Youtube, LG-ul nu era în stare să ruleze clipul full screen. Pe vremea când Samsung avea player ce știa MKV cu DTS, LG-ul rula aceleași filme fără sonor. Practic LG-ul am impresia că se zbate să țină pasul.

Ce am scris mai sus este o părere personală, fiecare este liber să aleagă LG, Horizon, Sony sau ce or mai fi. Eu cred că va fi greu cineva să detroneze Samsung ca fiind cel mai mare producător de TV, electrocasnice, chipuri, paneluri... Nu m-aș mira să găsesc în LG-uri componente produse de Samsung ;)

2
0
Avatar utilizator
sammy
Reviewer
 
Coeficient: 571 (votes: 1010)

Mesaje: 3405
Membru din: 09 Sep 2012, 12:26
Localitate: In your TV!


Înapoi la Alte discuţii

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

Despre noi

Comunitatea detinatorilor de televizoare Samsung.

cron
Adaptor convertor audio toslink la rca.
Inchide