Salutare tuturor!
In primul rand as vrea sa precizez ca am cautat rezolvare la problema mea in mai multe topicuri, negasind, am deschis unul nou.
Aseara am privit un film rulat de pe laptop pe tv cu un cablu HDMI. Fiind un film cu cateva efecte sonore, am conectat si sistemul meu 5.1 la tv in iesirea de casti (cum am mai facut-o si alta data).
Dupa ce s-a terminat filmul si am deconectat toate cele, constat ca nu mai pot schimba difuzorul extern (sistemul 5.1) in difuzor intern (functie inactiva).
Am dat reset la setari din fabrica pt. audio, iar acum la setari difuzor/selectare difuzor este Difuzor TV, insa se aude doar in sistemul 5.1 sau casti. La cresterea volumului imi apare iconita de casti, chiar daca deconectez castile sau sistemul.
Precizez ca am incercat sa leg iarasi cablul HDMI, am conectat si un reciver (Humax) prin mufa Scart de la Digi si degeaba.
Pe scurt, in meniu la tabul Sunet sunt inactive urmatoarele: Mod sunet, Efect sunet, Selectare difuzor (este inactiv insa apare ca si selectat Difuzor TV) dar el reda doar in sistem 5.1.
Daca ati intampinat aceasta problema va rog sa ma ajutati.
Multumesc anticipat.