Device Player intrerupt de Smart YouTube

Probleme semnalate, prezente la mai multe (sau toate) modelele acestei serii.

Device Player intrerupt de Smart YouTube

Mesajde roraly » 16 Feb 2014, 23:55

Mi-as dori sa postez o problema, destul de amuzanta, constatata azi pe tv-ul meu, combinat cu BR player .

Deschid aplicatia YouTube la sectiunea Favorite si il las sa cante cateva track-uri, aleator. Intre timp pregatesc un film sa-l rulez de pe device player, ca tot ma gandeam sa testez br-urile cu Lord of the Rings :D. Cu YouTube activ, deci fara sa dau exit sau return in meniul de Smart, introduc discul. Se activeaza automat sursa player-ului, actionez br content-ul, ma uit la un film (2 discuri), ma gandesc sa ma uit apoi si la dvd-urile auxiliare. (Ca o paranteza, si fara a vrea sa fac reclama, br box setul LOTR are 9 DVD-uri extra cu appendix-uri, really impresive, detalii cum s-a facut filmul and so on. Bine, ca iti trebuie un concediu ca sa te uiti la toate). Tin astfel ocupat br player-ul vreo 3 ore.

In timp ce urmaream un interviu de pe dvd, dintrodata ce vad ca se intrerupe, se afiseaza display-ul cu logo-ul YouTube, intra singur in aplicatia YouTube si isi starteaza un track. E vorba de o manea cu Florin Salam si Copilul de aur, pe care jur ca nu o aveam in lista de Favorite :D. Nici nu stiu de unde a scos-o.

Il las sa vad ce face, track-ul ruleaza vreo 5-6 sec, dupa care se intrerupe si revine singur la discul din player, de unde a ramas. Imi spun ca poate e o "intamplare", dar patania se repeta de inca 2 ori. A doua oara, reuseste chiar sa mentina track-ul de Youtube. Ma gandesc sa fac ceva si actionez exit, intr-adevar se inchide, dar fara o intoarcere in meniul Smart, ci inapoi pe discul meu, de unde a ramas. A treia oara iarasi... Problema nu s-a mai repetat dupa ce m-am dus in meniul principal al discului si am pornit alta intrare de acolo.

Pe scurt, o problema de schimb intre surse sau activare/deactivare sursa curenta. Lasand la o parte comicul situatiei, ce as putea presupune de aici, aplicatiile Smart intrerupte brusc (deci care nu sunt inchise corespunzator) continua sa ruleze in background si probabil continua sa primeasca event-uri ? Ma gandesc ca event-ul aici o fi fost adaugarea unui track nou, poate in sectiunea "Cele mai populare" :lol: , cea care se deschide by default cand pornesti Youtube -ul?
Sau...sa aiba sursa de player un timer care a expirat ? Desi ar fi cam ciudat, ca el era activ, playing..

Oricum, cred ca e o problema a tv-ului, si nu a br player-ului ( adica sa fi pierdut el vreun semnal pe HDMI ).

0
0
UE32F5570 / BD-F5100
Avatar utilizator
roraly
Cunoscător
 
Coeficient: 22 (votes: 34)

Mesaje: 147
Membru din: 17 Dec 2013, 12:57

Re: Device Player intrerupt de Smart YouTube

Mesajde sammy » 17 Feb 2014, 08:39

roraly scrie:E vorba de o manea cu Florin Salam si Copilul de aur


:lol: intradevar comic acest "mix", mai ales ca nu aveai in favorites. O fi zis SMART-ul "hai sa o distrez putin pe tipa care-mi apasa butoanele" :D
Probabil este asa cum zici... anumite "procese" din smart ruleaza in background... ii clar... si la un moment dat un "event" l-a facut sa schimbe aplicatia curenta.

Morala? Nu lasati SMART-ul cu ceva aplicatie pornita ca va treziti cu Salam langa Sandra Bulock si s-a dus naibii filmu' :lol:

2
0
Avatar utilizator
sammy
Reviewer
 
Coeficient: 571 (votes: 1010)

Mesaje: 3405
Membru din: 09 Sep 2012, 12:26
Localitate: In your TV!

Re: Device Player intrerupt de Smart YouTube

Mesajde raducanmihai » 17 Feb 2014, 09:54

De obicei cel mai simplu raspuns este si cel corect: este un bug. Dar m-am gandit la ceva: este posibil ca cineva sa conectat la contul tau de YouTube? Nu mai stiu cum e procedura de "imperechere" (am facut-o de mult), parca trebuie sa bagi un cod. Daca cineva a bagat un cod si a nimerit codul tau (foarte putin probabil totusi), o sa-i apara ca poate sa trimita videoclipul pe televizor. Numai ca-l trimite pe televizorul tau. Am verificat acum si nu trebuie sa fii in aceeasi retea cu televizorul, laptopul sau telefonul ca sa mearga. Atat timp cat sunt "imperecheate" merg toate inferent de reteaua de internet.

6
0
TV: Samsung UE40F6470
Soundbar: Samsung H450
Imprimantă: Samsung M2070-FW
Telefon: Samsung Galaxy S7
Tabletă: Nexus 7
Laptop: MacBook Air 13"
Avatar utilizator
raducanmihai
Informat
 
Coeficient: 27 (votes: 45)

Mesaje: 51
Membru din: 12 Dec 2013, 06:24

Re: Device Player intrerupt de Smart YouTube

Mesajde chiciuc » 17 Feb 2014, 19:48

cand "iti trimit" o dedicatie pe Youtube, iti apare un mesaj ex: "mobile". Oricum poti vedea, sterge echipamentele imprecheate.

0
0
chiciuc
Tehnician
 
Coeficient: 162 (votes: 237)

Mesaje: 373
Membru din: 29 Aug 2013, 13:54

Re: Device Player intrerupt de Smart YouTube

Mesajde roraly » 17 Feb 2014, 20:02

Adevarul e ca dupa Florin Salam, nu m-am mai uitat la nici un DVD :lol:
@raducanmihai: este plauzibil ce zici. Ok, procedura de pairing in Youtube se bazeaza pe un cod, generat de TV, si pe care il introduci pe device. Eu am observat ca sunt doua tipuri de pairing:
- cu cont user (activate), care ramane persistent si la care cont se conecteaza de fiecare data, ceea ce este si cazul meu.
- sesiune pe device (doar pairing), fara cont, si orice selectezi de pe device, se va reda pe TV.
Hm, eu credeam ca e obligatoriu ca toate sa fie in aceeasi retea. Altfel, prin ce standard se trimite codul? Sau e doar internet si atat, pur si simplu...Ceea ce ar zice multe despre YouTube safety ...
Oricum, la routerul meu se mai poate conecta si vecinul de jos, care intre de pe smartphone. Si el mai asculta manele . Posibil ca sesiunea lui de Youtube sa fi interferat cu a mea, chiar daca eram conectata cu utilizatorul meu, nu stiu...Desi ar fi normal ca sesiunile sa se excluda una pe alta.

Ce-i drept nu m-am uitat la dispozitivele imperecheate cand s-a intamplat, ar fi fost o idee buna. Oricum, Youtube a ramas conectat la contul meu si dupa aceea.
Cu toate acestea.. eu sper sa fie un bug si atat. O sa mai fac niste teste...

2
0
UE32F5570 / BD-F5100
Avatar utilizator
roraly
Cunoscător
 
Coeficient: 22 (votes: 34)

Mesaje: 147
Membru din: 17 Dec 2013, 12:57

Re: Device Player intrerupt de Smart YouTube

Mesajde bluey » 17 Feb 2014, 21:11

Interferenta nu mai exista in epoca digitala.
Avem mac-uri, ip-uri, username-uri si parole.
Hackerii sunt pentru echipamentele digitale ceea ce interferenta era pentru cele analogice.
Oricum , daca problema ta se rezolva dupa un reset ( ideal ar fi unul mai profund, nu cel din meniul de utilizator sau factory reset) nu l-as cataloga drept bug de soft.
Pe de alta treaba teoria e asa: iti face figuri aplicatia de youtube pentru smarthub, manualul de utilizare , logica si bunul simt spun sa intrebi intai la dezvoltator adica iutub nu samsung . Iti face figuri youtube daca il rulezi din web browser ? De ce crezi ca e aplicatia aia pusa acolo? Sa te uiti tu pe web browser si apoi sa comentexi ca se blocheaza dupa 10 min?
Cum zice irakianul :" it's a lose-lose situation"

0
0
bluey
În domeniu
 
Coeficient: 56 (votes: 84)

Mesaje: 132
Membru din: 16 Ian 2014, 22:42

Re: Device Player intrerupt de Smart YouTube

Mesajde AndiV » 24 Feb 2014, 13:18

roraly scrie:Oricum, la routerul meu se mai poate conecta si vecinul de jos, care intre de pe smartphone.


Pai asta e problema ta :) Aplicatia nativa de Youtube de pe smartphone/tableta (cel putin pe iPhone) detecteaza orice TV Smart din LAN si apare un buton nou in aplicatie de "Send to TV" care nu necesita niciun fel de pairing in prealabil (se face automat). Deci nu e un bug sau security issue, este vecinul tau.

Uite si un link oarecare dupa un google search: http://www.theverge.com/2013/2/28/4040588/youtube-ios-update-lets-users-automatically-pair-with-smart-tv

4
0
AndiV
Nou pe forum
 
Mesaje: 6
Membru din: 06 Feb 2014, 11:43



Înapoi la Probleme - Seria F 2013

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

Despre noi

Comunitatea detinatorilor de televizoare Samsung.

cron
Adaptor convertor audio toslink la rca.
Inchide